Düğünüm olucak fakat daha vakti var kız tarafı ne kadar harcar az çok bilgi almak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gereksiz harcamalardan kaçın damat tarafida öyle yapsin evlilik masrafı pek zorlamaz gereksiz harcamalar olmasa
Evet haklısınız
Makas kesmiyor damat ayakkabilarini sakla cegiz sandiginin uzerine otur evlenecek kisilerin yakinlarina kiyafet al bunlar aklima gelen sacmaliklar
onu siz belirleyeceksiniz her seyin iyisi olsun gerekli gereksiz şeyler alınırsa fazla fazla yükselir çok fazla borca girip strese sıkıntıya gerek yok ondan sonra borç sıkıntısından mutlu olmazsiniz
Evet haklısınız ama ztn ev hazır ve bi nevi döşeli
sizin adınıza mutlu oldum rabbim her daim mutlu etsin kız ne kadar harcayıp harcamamak senin elinde sen ne istersen o alınır
Borca girmek istemiyoruz 2 gün hayatımızın en anlamlı gününü yaşayıp bi 10 yıl acısını çekmek saçma geliyor ona göre ayarlama yapmaya çalışıyoruz
çok güzel bir düşünce şu an ki durumda yapılması gereken en mantıklı olan bu çok biliyorum düğünü şatafatlı yapıp durum olmadığı halde en lüks şeyleri alıp da ondan sonra mutsuz olup ayrılanları
Allah korusun valla
Ama bizde isteme bile olmadı daha sadece ilerisi için bütçe ayırmak için sordum da sizde erkeksiniz sonuçta babama nasıl söylicem tavsiye verseniz
Babama söylesem istemeye gelicekler ama ben söylemeye çekiniyorum üniversitem yeni bitti beni hâlâ küçük çocuk gibi görüyor baba sonuçta
ya şimdi şöyle babanda her şeyin farkında oda bir gün evleneceğini biliyo eğer gerçekten eminsen ki eminsin belli ilk olarak annene sonra babana veya annen konuyu açıcak sonrasını sen getireceksin sen nasıl istersen bizler kaç yaşımıza gelirsek gelelim ailelerimiz bizi her zaman çocuk olarak görecektir güzel şeyler bekletilmemeli
Annem biliyor konuşucak ama ben kendimi bildim bileli babam kızlarımı evlendirmem diyo ve hâlâ da söyler inadı tutar diye korkuyorum çünkü bi o kadar da inatçıdır her an neye inat ediceği belli olmaz
ama söylemekten başka çare yok illa söylenecek bir baba için kız çocuğu çok farklıdır onun için zor olucaktır ondan dolayı o anlık öyle söyleyebilir kafanda güzel bir konuşma ayarla zamanı geldiğinde o konuşmayı yaparsın bunlar stresli zamanlar kolay olmayacak ama o kadar da güzel olucak
İnşallah
inşallah modunu düşürme karamsar olma lütfen karşında ki kişi doğruysa gerisi gelir yavaş yavaş
sizin gibi olanları çok şanslı buluyorum
Doğru kişi olduğuna eminim uzun süredir beraberiz bunu da atlatırız
6.5 yıl oldu beraberliğimiz 16 yaşımdan beri sevgiliyiz şu an 22 yaşındayım
ne güzel ömür boyu mutlu olun inşallah ben şu an birisine değer vermeye korkuyorum güven hiç yok zaten rabbim ayırmasın
Evet güven büyük problem umarım sizin de karşınıza doğru kişi çıkar
inşallah, allaha emanet olun
Sizde
Kız tarafı isterse hiç harcamıyor
150 _ 200 bin arası