Alışveriş & Hediyeler Gelenekçi aile yapısına sahip kişiler için çeyiz daha mı önemli? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yoksa insanlar çeyizi hazır eşya olarak mı görüyor gelenekten bağımsız olarak? Gelenekçi aile yapısına sahip kişiler için çeyiz daha mı önemli? Cevapla Çeyiz Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence daha önemli onlar için 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Gereksiz işler örgü patik giyen bir gelin görmedim daha 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla buzzzgibikarpuzz 1 yıl Takip edem seni kız soruların güzel Yorumla
elifamagülmeyen Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Gelenekçi aileler sıkıntı ya, çift anlaşsa bile aileler sıkıntı çıkarıyor her şeyde fikirleri var. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Maalesef ki öyle Yorumla
sarhosuzaylı2030 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% 1 yıl Cok boş şeyler zaten ailelerin karışması daha saçma 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Karışmadan duramazlar Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Gelenekci aileler icin evlilik surecinin tamami cok onemli ciftler icin ise buyuk bir imtihan ve sinir harbi surecidir. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Öyle güzel özetledin ki. Sen de mağdur musun bu durumdan? Yorumla Ksproff 1 yıl Hayır ama cevremde cok fazla ornegine sahit oldum Yorumla
Rvzkya Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Bence düğüne bile gerek yok balayı ve aile arası kutlama yeterli.( kendi düşüncem) 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Aslında makul olanı Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Çeyiz önemli ve kırmızı kuşak olayi daha önemli 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. evet daha onemli 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence daha önemli onlar için
Gereksiz işler örgü patik giyen bir gelin görmedim daha
🤣🤣🤣
Takip edem seni kız soruların güzel
Gelenekçi aileler sıkıntı ya, çift anlaşsa bile aileler sıkıntı çıkarıyor her şeyde fikirleri var.
Maalesef ki öyle
Cok boş şeyler zaten ailelerin karışması daha saçma
Karışmadan duramazlar
Gelenekci aileler icin evlilik surecinin tamami cok onemli ciftler icin ise buyuk bir imtihan ve sinir harbi surecidir.
Öyle güzel özetledin ki. Sen de mağdur musun bu durumdan?
Hayır ama cevremde cok fazla ornegine sahit oldum
Bence düğüne bile gerek yok balayı ve aile arası kutlama yeterli.( kendi düşüncem)
Aslında makul olanı
Evet çünkü çeyiz gelenek
Çeyiz önemli ve kırmızı kuşak olayi daha önemli
Bilemiyorum yawruuuu cjsjnss
Açgözlüler eşyaya tapanlar için önemli
evet daha onemli
Evet