Mesela bir aile memur diğer aile çiftçi köyde yaşayan insanlar ise uyumlu olmazlar mı
2 ay
Mesela bir aile memur diğer aile çiftçi köyde yaşayan insanlar ise uyumlu olmazlar mı
Cevap
12Cevap
evliliğe karışıyorlar mı karışmıyorlar mı önemli olan o.
Karışmıyorlarsa önemsiz mi
Yav Allah aşkına ne denkliği memur olan ilah mı tovbe tovbe çok saçma
Yine de hakir görür mü acaba bazı insanlar öyle oluyor
Hakir görürse onlar insanlığını kaybetmiş uzak durmak lazım
Dizilerde oluyor öyle şeyler daha çok güncel hayatta kimse takmaz böyle saçmalıkları olsa bile
Doğru söylüyorsun
@Ashdjdhskwbddb var var öyle insanlar halen Allah uzak etsin öylelerden
Zaten millet dizilerden gördüğü için var tabii ki
@Ashdjdhskwbddb maalesef özenti ve cahilce davranış
Olurlar tabiki neden olmasın hem çiftçi daha çok kazanıyor ona bakarsan
Evet fazla kazanıyor da memur aile hakir görür mü acaba
Belki biraz ama önemli olan evlenen insanların anlaşması.
Memur dediggnde %90 koyden cikmis adam. Takma bu kadar. Sanki bi taraf koc ailesi diger taraf ciftci gibi soruyorsun
Evet onların da köy bağlantısı varmış zaten. Köye ev vs yaptırıyorlardı. Gizliden çıkar misin yazayım sana
çiftçi aile daha cok kazanıyordur olmaz buyuk ıhr memur aıle boku yer mqlmısın neden olmasın aw
Anlamadım
ulan ne sorunu aw
Memur aile hakir görebilir mi acaba
fakır olsa nolcak 1 memurlar zengın mı aw 2
Memurlar zengin değil de biz okumuş görmüş insanlarız diyebilirler
aılene degıl sana bakarlar ıster koyde ol ama ben koydeyım dıye bahane uydurma bana cunku ınternet elımızın altında entellektuel bır ınsan olmak senın elınde
Hayır ben iyiyim sorun yok. O zaman böyle şeylere takılmayayım
evet
Ailelerde birbiriyle evleniyosa evet
Düşünce buysa baştan bence evlenme daha iyi
Memur aile hakir görebilir belki
Neden görsün ya bunu anlamıyoeum bende memur deyince yani gökten zembille inmediler onlarda
Kanka böyle insanlar var ama. Biz okumuş etmiş insanlarız onlar köyde yaşıyor diyebilirler
Öyle diyen birisinin oğlıyla zaten olmam
Doğru söylüyorsun kanka 🌺
Senin ailen mi sevdiğinin mi
Benim babam imam eşimin ailesi hayvancılıkla uğraşıyordu tabi sonra bıraktı ve sorun olmadı
Kanka bizim aile çiftçi. Ben işsizim konuştuğum çocuğun babası polis annesi ev hanımıydı. Sevgilim de doktordu neyse. Annesi istememiş beni açık demis bir de işsiz demiş acaba tek sebep işsiz olmam miydi yoksa aileleri de denk görmedi mi o kafamı kurcaladı
Açık derken kapalı bir gelin mi istiyormuş emin ol polisin eşide köylüdür bence hepimiz köylüyüz
TKP atsana bana
Ya çocuk gitmiş etekli fotoğrafımı atmış o yüzden açık demis. İşssiz demis denk değilsiniz anlamında acaba aileleri de denk görmedi mi onu merak ettim
Aynen annesi kapalı bir kadın zaten köyden çıkmış onlar da
Bilemiyorum ama yani saçmalamış
TKP atabilir misin
Attım kanka
Uyumlu olurlar olurlar
Memur aile hakir görebilir diye düşündüm
Niye görsün aile yapısına uygunsa yeter bnce
değil
Sorun olmaz mi farklı meslekleri yapmaları yani
Alakası yok
Sorun olmaz mi yani
Hayir
Ne hayır
Ne soduysan aile denkliği dwmedunmi
Evet
Hayır diyrium ona
Önemsiz mi yani
Önemsiz tabi soncuta sen eşinle anlasamiyorsan ailen iyi olsa ne olur
Olmazlar
Uygun olmaz diyorsun
maalesef, bi yerden sonra zıtlaşma başlar
Önemli
Yaniiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte asıl önemli olan kalp ve karakter denkliği 💛 Ailelerin mesleği ya da yaşam tarzı farklı olabilir ama taraflar saygılıysa çok güzel uyum yakalanır 🌿
Zor olan kısım beklenti farkları ve ailelerin karışması oluyor. Bunları en başta konuşursan sorunlar azalır. Sevgi saygı ve açık iletişim varsa memur da olsan çiftçi de olsan yürür bu ilişki 💫🥰