Alışveriş & Hediyeler Erkeklerin evlenmeden önce yatırdığı harca tektaş deniyormuş? Sizce doğru mu? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Harç 😂😂😂 Güncellemeler1 yıl Evliliğe ilk adım harcı😂 Erkeklerin evlenmeden önce yatırdığı harca tektaş deniyormuş? Sizce doğru mu? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır bence alakası yok 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yalan aman :D en saçma şey bu, satarken de para etmiyor skdja 1 1 Yorumla avicenna90 1 yıl 😂 Yorumla
Verrücktes1Mädchen Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% 1 yıl Adı konulur iki tarafta hazırız diyorsa direkt nikah kıyılır evlere dağınılır bence. Düğün müğün gereksiz şeyler evlilik gösteriş değildir benim görüşüm 0 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Sizi nasıl kandırırız taktigi o yelkenleri nasıl denizlere indiriyorsunuz onu görüyoruz 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Bence tekrar değersiz birsey ;) harç dediğin anlamlı olmalı feğerli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Filmden mi esinlendin geçen Akşam izlediğim filmde geçmişti bu söz 😂 0 3 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Kocan kadar konuş :D dimi ahahah Yorumla avicenna90 1 yıl Ahahahah kaçmadı evet😂😂😂kitabına başladım filmde dikkatimi çekmemişti ama kitapta da bar😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ben de filmde duymuştum çok dikkatimi çekmişti 😂 Yorumla
pronickhev7 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 1 yıl Tek harca tek taş denir, düğün nikah o bu şu ev of of fff 0 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl canım yapıyordu bunu doğru demişler 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Beştaş alıp takanlar noluyor o zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır bence alakası yok
Yalan aman :D en saçma şey bu, satarken de para etmiyor skdja
😂
Adı konulur iki tarafta hazırız diyorsa direkt nikah kıyılır evlere dağınılır bence. Düğün müğün gereksiz şeyler evlilik gösteriş değildir benim görüşüm
Sizi nasıl kandırırız taktigi o yelkenleri nasıl denizlere indiriyorsunuz onu görüyoruz
Bence tekrar değersiz birsey ;) harç dediğin anlamlı olmalı feğerli
Filmden mi esinlendin geçen Akşam izlediğim filmde geçmişti bu söz 😂
Kocan kadar konuş :D dimi ahahah
Ahahahah kaçmadı evet😂😂😂kitabına başladım filmde dikkatimi çekmemişti ama kitapta da bar😂
Evet ben de filmde duymuştum çok dikkatimi çekmişti 😂
Tek harca tek taş denir, düğün nikah o bu şu ev of of fff
ön protokol sonrasındaki avans gibi
canım yapıyordu bunu doğru demişler
Harc bu borc ne acaba
Beştaş alıp takanlar noluyor o zaman
Ondan başkasınu yapmazlar zaten
ne alaka 🙄
Evet 😃
Harç ne alaka
Güzel sonu 😃
herkes odemiyor