Kayınvalidem evimdeki çeyizlerimi, her şeyi alıp evine götürdü vermiyor. Ne yapmalıyım?

3. Ayım evliyiz çeyizim falan calıstım ben kendi paramla aldım o kahve makinemi airfreyimi tost makinemi falan süpürgemi hepsini kendim aldım esimde yardım etti diğer şeyler için kayınvalidem bize gelip istedi bunu eve götüreyim misafir gelecek onlara yaparım dedi bende tamam dedim yani kullanıp geri vericek sanıyordum sonra işte ben yokken esim evdeyken eve gelip kahve makinemle airfreyimi götürmüş eşimde tamam demiş sordum lazımmış kullanıp verir dedi tamam dedim yine ay bu seferde süpürgeme göz dikmiş diyor ki bana kocamın yanında benim süpürgemde eskidi sizinki güzel bana versenize bende evdekini size vereyim sizde kendinize uygun bişe alırsınız o sürede diyor şok oldum ağzım acıkta kaldı olmaz dedim kadın küstü gitti eşimlede konusmayınca eşim annesine sinirlenip süpürgeyi vermiş eskisini bile getirmemiş ben uyurken banada diyor ki bir şey olmaz olan süpürgeye olsun hayır ya dedim indim aşağıya istedim hepsini dedim sen benim evimi kendine mi taşıyorsun anne kullanmak için istedin verdim geri vermiyorsun diye bana diyor ki onlar benim artık verdiğin şeyi geri mi istiyorsun nasıl cimri çıktım sen böyle diyor bana kapıyı yüzüme kapattı iteledi beni. Çalıyorum kapıyı açmıyor napıcam ben ya eşimde zamanla alırız diyor cıldırcam ne zamanı evde süpürgem yok ay paramla aldığım mutfak aletlerim yok polisi arayasım geliyor o derece sinirliyim
Kayınvalidem evimdeki çeyizlerimi, her şeyi alıp evine götürdü vermiyor. Ne yapmalıyım?