Alışveriş & Hediyeler Kızlar veya erkekler düğün yapmak istiyor musunuz? SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben şahsen nikah istiyorum sadece, nikah öncesi kur'an okunsun cidden düğüne hiç gerek yok Kızlar veya erkekler düğün yapmak istiyor musunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Düğün yapmadan olmaz ki insan bir kere evleniyor gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır düğün istemem 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Olur da bir gün evlenck olursam sade nikah olsun isterim herhalde öyle çok şatafatlı düğünleri sevmiyorum 1 0 Yorumla
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Lan koskoca sitede bir ben düğün istiyorum galiba ya 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Düğün yapmamak için Türk kızlarıyla takılmıyorum. 1 0 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bu devirde evlenmeyi saçma buluyorum 1 0 Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Düğün düşünmüyorum direk kaçacam ben sjs 1 3 Yorumla muratskate 1 yıl Gel kaçırayım seni Yorumla Eslemm18 1 yıl @muratskate Amacın ne dayı Yorumla muratskate 1 yıl Dayı mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Düğün yapmadan olmaz ki insan bir kere evleniyor gadası
Hayır düğün istemem
Olur da bir gün evlenck olursam sade nikah olsun isterim herhalde öyle çok şatafatlı düğünleri sevmiyorum
Lan koskoca sitede bir ben düğün istiyorum galiba ya
Düğün yapmamak için Türk kızlarıyla takılmıyorum.
Sade bir nikah, aileler arası kutlama yeterli bence.
Bu devirde evlenmeyi saçma buluyorum
Düğüne kesinlikle karışıyım.
Düğün düşünmüyorum direk kaçacam ben sjs
Gel kaçırayım seni
@muratskate Amacın ne dayı
Dayı mı
Günümüzde boşuna masraf olarak görüyorum
Noo çok masraflı
İki şahit ile çözülecek iş.