Sizce çeyizsiz gelin olur mu? Her şeyi damat yapsa nasıl olur? Siz böyle bir şeyi kabul eder miydiniz?

Sizce çeyizsiz gelin olur mu? Her şeyi damat yapsa nasıl olur? Siz böyle bir şeyi kabul eder miydiniz?
Yoksa yapacak bisey yok geçen gün birine yardım topladık ailece eş dost kızın ailesi yokmuş maddi durumuda kötüymüş çeyizi yokmuş bizde ufak tefek şeyler aldik kız ceyizsiz gitmesin diye şahsen ben bekarim evlenecek hatunun yoksa biseyi takmam kafaya herseyini ben alırım ama adetten onunda azda olsa bisey almasını isterim gerekirse paradini veririm git istediğini al derim benversem çeyiz sandığı olucak
Cevap
10Cevap
boş ver her sene farklı ve daha iyisu çıkıyor o zamana eskimiş olacak zamanı geldiğinde beğendiğini alırsın.
Birikim yap en iyisi
Evet olur neden olmasın.
Çeyizsiz gelin olur. Çalgısız düğün olur. Güzel ahlak ve muhabbet evin bereket sebebi olur.
Kimin ne dediğini önemsemezsen dünya cennet olur.
Kesinlikle 🌸
Ortak beğenilir ve alınırsa daha mantıklı. Önceden eşya almak artık demode bir alışkanlık.
Damat eşek ya tek başına evleniyo sonra kadın erkek eşitliği diye zırlarsınız
Ya hiç düğün yapılmasın ya hiç çeyiz alınmasın direk nikahtan gidilsin lüks düğün isteyen hep kız tarafı oluyo
Bence olur ya bu kadar kasmaya gerek yok
Ay yıl olmuş 2024 çeyiz mi kaldı ahshshhshshaah bana çok eski geliyor
Bunu yapan var ama acımasızlık.
Olur tabi. Bence çok saçma
Onu da erkeğe yıkın ohhh
Gel koca çeyiz gözükmüyor 😂
olur
Nope
Olmaz.
Olur neden olmasın
Evet
Olur..