Nişanlım eve arkadaşlarımın gelmesini istemiyor, kim haklı?

1 ay sonra düğünümüz var, her şey tamam ev hazır eşyalar dahil Ben evi toparlıyorum eski eşyaları indiriyorum ve yakın arkadaşım var. Sagolsun bana yardımcı oluyor eşyaları indirirken dün akşam da geldi çamaşır makinesini kilere indirdik O gittikten sonra kavga ettik nişanlım ile. Eve arkadaşım gelmesini istemiyor işyerinden de. Dün gece bana " Gelmesinler eve sen bekar değilsin artık evliyiz o eşyalar yeni bizim eşyalarımız. İstemiyorum, nişanlım gelmenizi istemiyor diye şöyle " diyor. Bende kızdım. Niye gelmesinler ben eve geleni kovayım mı dedim. Sagolsunlar avizedir eşyaları indirmedi yardımcı oldular. Malzeme lazım oluyor veriyorlar dedim.
Sonra gece de yatarken konuşmadım. Mesaj yazdım sabah " herşeyden sogundum, düğünden kinadan vs. sadece olsun bitsin. Simdiden geleceği görebiliyorum hergün kavga ve tartışma. Arkadaslarim ile arama girip kavga edeceğiz tartışacağız veya hergün başka başka sebeplerden kavga edeceğiz seninle " dedim.
Çocuk geldi yardım etti makineyi indirdik bir iki malzeme istemiştim getirdi. Yakın arkadaşım kötü biri değil ama nişanlım saçmalıyor. Kim haklı sizce?
Sen haklısın
Nişanlın haklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Nişanlım eve arkadaşlarımın gelmesini istemiyor, kim haklı?