Alışveriş & Hediyeler Çeyiz alışverişini sizin yerinize bir yakınınız yapsın ister miydiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çeyiz alışverişinizi sizin yerinize yakınınız yapabilir mi? Çeyiz alışverişini sizin yerinize bir yakınınız yapsın ister miydiniz? Cevapla Alışveriş Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet benim yerime sen yapabilirsin :) 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kuzum ben pahalı ürün seviyorum :) u Barış_LonelyForever +1 yıl O zaman ben alayım abla kalsın :D
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır tabii ki onlar yaşamayacak evde. 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bunu yaptıranlar var Yorumla Competitive +1 yıl Akıl fikir versin. :)) Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yoğunum sıkılıyorum diyorlar. Çeşit çeşit Yorumla
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır ne alaka 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İlginç bir konu gibi geldğ cevabınızı merak etim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Birlikte yapmak iyi olmazmi 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. istemem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet benim yerime sen yapabilirsin :)
Kuzum ben pahalı ürün seviyorum :)
O zaman ben alayım abla kalsın :D
Hayır tabii ki onlar yaşamayacak evde.
Bunu yaptıranlar var
Akıl fikir versin. :))
Yoğunum sıkılıyorum diyorlar. Çeşit çeşit
Olur ama olacaksa annem olur anca
Hayır ne alaka