Aynen ya gerçekten öyle biri ile alışverişe değil hiçbir yere gidilmez. Sürekli söylenir durur insanın bir müddet sonra sinirlerini bozar o yüzden ben genelde alışverişe falan hep tek giderim.
Aynen ya bende cimri insanı hiç sevmem. Kendim çok eli açık biriyim tam tersi biri ile sanırım anlaşamam ben ya bana ters öyle biri. Sürekli ne aldığıma falan karışıp duracak buda sinirimi bozacak.
Aynen ya çok sıkar benide böyle biri o yüzden ben çıkmam genelde. Ben kendim eli açık biriyim öyle biri ile sanırım hiç ama hiç anlaşamam. Sürekli başımda söylenir durur ve buda benim sinirimi bozar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İşim olmaz. bu pahalı grl öbür yere bakalım amaan ne boşa para harcıyon der durur. kılaklarımda çınladı inanki sesi:)
Aynen ya gerçekten öyle biri ile alışverişe değil hiçbir yere gidilmez. Sürekli söylenir durur insanın bir müddet sonra sinirlerini bozar o yüzden ben genelde alışverişe falan hep tek giderim.
Cimri insanlardan haz almıyorum.
Çünkü, benin yapım ile zıt düşüyor
Cömert ve eliaçik insanlarla daha iyi anlaşırım
Aynen ya bende cimri insanı hiç sevmem. Kendim çok eli açık biriyim tam tersi biri ile sanırım anlaşamam ben ya bana ters öyle biri. Sürekli ne aldığıma falan karışıp duracak buda sinirimi bozacak.
aşırı kaotik eğlenceli olur kessinlikle çıkardım
Çıkarım, çıkıyorum. Aksi halde hiç alışveriş yapmamam söz konusu. :D
Aman cimriyse disarda ne isi var otursun evde 🤣
Cimri birinden uzak durun sizi de hayatinizi da mahveder. Uzaaaak dur🤫
aman yok be dsmn gtne :)
Bende cimri olduğuma göre anlaşırız😅
Ay sıkar beni
Aynen ya çok sıkar benide böyle biri o yüzden ben çıkmam genelde. Ben kendim eli açık biriyim öyle biri ile sanırım hiç ama hiç anlaşamam. Sürekli başımda söylenir durur ve buda benim sinirimi bozar.
Asla cıkmam