Alışveriş & Hediyeler En iyi yorgan markası hangisi? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 108 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Dayanıklı ve çeyiz için en uygun marka hangisi? En iyi yorgan markası hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Marka olarak hiç bilmiyorum hatta bunların markası da mı oluyormuş 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Evet oluyor canım. Karaca mesela u Barış_LonelyForever 5 ay İyiymiş karaca olabilir o zaman Bahtıgüzel00 5 ay Güzel gözüküyor kuzum
TaylanAskın Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% 5 ay en iyi marka hangisi bilmem ama rutubetli evlerde kullanılan yorganların kokusunu hiç bir yorgana değişmem 😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay O kadar acayip bir haldeyim ki yatakta domalan kadın gibi gördüm fotoyu😀 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay EnglishomeOzdilekYatas 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Narcoscum kalitesever Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 94% 5 ay Yataş kullanıyorum memnunum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Ona da iyi diyorlar Yorumla
Sosyetiᴄ Takip Et Guru Yaş: 94 , eic 90% 5 ay Aaa markasıdamı varmis 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Tabii ki Yorumla Sosyetiᴄ 5 ay Seni artik S olarak görmek isteriz Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 5 ay Nine yorganı 🖤 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Ağır ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Marka olarak hiç bilmiyorum hatta bunların markası da mı oluyormuş
Evet oluyor canım. Karaca mesela
İyiymiş karaca olabilir o zaman
Güzel gözüküyor kuzum
en iyi marka hangisi bilmem ama rutubetli evlerde kullanılan yorganların kokusunu hiç bir yorgana değişmem 😅
O kadar acayip bir haldeyim ki yatakta domalan kadın gibi gördüm fotoyu😀
Englishome
Ozdilek
Yatas
Narcoscum kalitesever
Yataş kullanıyorum memnunum
Ona da iyi diyorlar
Aaa markasıdamı varmis
Tabii ki
Seni artik S olarak görmek isteriz
Karaca daha iyi
Nine yorganı 🖤