Alışveriş & Hediyeler Yeni başlangıçlara! Çeyiz alışverişinin püf noktaları sence neler? (Sayfa 3) Profilo Ev Aletleri Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1024 Yeni başlangıçlara! Çeyiz alışverişinin püf noktaları sence neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
CaroLina_RapeR Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl İndirimleri ve kampanyaları takip etmek gerekir. 0 0 Yorumla
Sessizkizingünlüğü Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Gerçekten ihtiyacın olan şeyleri minimal bir düzeyde listelemek ve o listeye göre alınması bence 0 0 Yorumla
Andagency Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Gercekten gerekli olan ihtiyaclarin listelenip sonrasinda sirayla alisverisin tamamlanmasi cok mantikli olur. 0 0 Yorumla
Cedric_Veterinarian Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Bütçeye göre en fazla fayda sağlayacak dayanıklı tüketim malzemelerini seçmeye gayret ederim 🙂 0 0 Yorumla
manstone Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Çok pahalı artık her şey kimilerinin bütçesi az olduğundan seçici davraniyor umarım ben kendi isteklerimi ve esiminkininksrsilsyacsk gücüm. olur 0 0 Yorumla
Ugurmstf0740 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çeyiz alışverişi nedir bilemm daha o aşamayı düşündcek birisi bile olmadı maalesef sanırım evde kaldım 0 0 Yorumla
Doksan90 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Kesinlikle kullanisli seyler almak, herkeste var diye bendede olmasina gerek yok. Hatta bende olmamasi icin buyuk bir sebep 0 0 Yorumla
Szasnee Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Eski moda şeyler değil, işlevli ürünlerin alınması gerektiği düşüncesindeyim. İki tarafın da bütçesine uygun minimal bir alışveriş 0 0 Yorumla
Hayat--ttt Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Paran bolsa alışveriş keyifli yoksa yok ondan kıs yok bundan kıs ancak can sıkıntısı heleki bu devirde Allah yeni evleneceklere kolaylık versin 0 0 Yorumla
Sineksknsinek Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kesinliklee mutfak malzemeleri ıvır zıvırı önden çıkartt gerisi eve yerleştikçee aa bundanımız yokmuş oluyor 0 0 Yorumla
yusuffay Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl ındırım takip etmek bu surectekı en onemlı adım hatta mumkunse onceden yavas yavas almak en avantajlısı gıbı duruyo 0 0 Yorumla
Yanlızbisexadam Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Öncelikle evinize uygun renk ve ikimizinde istediği olmasına önem verin daha sonra ise bence ilk olarak eloktranik eşyalardan başlayın 0 0 Yorumla
sessizperim Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Battaniye , uyku seti, ev tekstili olabilir. Züccaciye den de başlayabilirsiniz şimdiden her şey çok pahalı bu sene bende almaya başlıcam herşeyi 0 1 Yorumla Kriminal_Kalp_2 +1 yıl Nişanlı mısın Yorumla
AlwaysDesired Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Borçsuz yapılan çeyiz en güzel çeyizdir daha sonradan onun ödemesinde zorluk çıkacaksa hiç olmaması daha hayırlıdır 0 0 Yorumla
Solaris4801 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Anneleri ve gelini bırakıyorsun onlar karar veriyor. Sen parayı veriyorsun. Alınan hiçbir şeyi sorgulamıyorsun. 0 0 Yorumla
Seksdelisi54 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bence ceyizin önemi yok aşkta sevgide ceyiz aranmaz sevgi sadakat huzur ile bir ömür güzel olur 0 0 Yorumla
HareliHatun Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Profilo dayanıklı olduğu için yıllardır kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Guelo81 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Vallah canim sen oara biriktir evlenmeye yakin lidte yaparsin alirsin rahatlikla 1 0 Yorumla
hayatbosulan Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Profilo harika bir marka yıllardan beri kullanıyorum çok memnunum 1 0 Yorumla
fenerliateş Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl İki tarafın da içine sinecek en kaliteli ürünü seçmek ve mutlu olmaktır... 0 0 Yorumla
Vanilyanella Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kaliteli esya tabiki ama favorim kucuk ev aletlerinden baslamak 0 0 Yorumla
Ea5252 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Beyaz eşya ve mobilya yatak odası en önemlisi bunlar ve aşırı pahalı 0 0 Yorumla
Muro0763 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Püf noktaları ev aletleridir en güzel ev aşetlerini alırsak olur 0 0 Yorumla
FrankfurtMurat Takip Et Xper 1 Yaş: 46 +1 yıl Tabiki bu keseye baglı kesen bolsa güzellik daha mantikli olabilir farklı olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çeyiz alışverişin püf noktalarıOrtak seçimlerle alınan eşyalar Kaliteli eşyalara odaklanmak Ve eşlerin birbirlerinin beğendiğini saygı duyarak beğenmek ve almak 0 0 Yorumla
Plansızsivrisinek Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Püf noktası hayırlı bir eş bulmaktır. Sonrası hallolur. 0 3 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl @Plansızsivrisinek oluyor mu Yorumla Plansızsivrisinek +1 yıl @İnatçıbirkoç evet oluyor Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Sen buldun yanı plansız olmana rağmen :) Yorumla
Uzaklardanbiri1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İhtiyacınız olduğu kadar almak bence bu yüzden minik bir liste onemli 0 0 Yorumla
medusa2612 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl azami miktarda da yaşam devam edebilir abartıya kaçılmasını gereksiz buluyorum çeyizin 0 0 Yorumla
Quehuru Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Çok istedikleriniz değil de işk etapta ihtiyaç duyacaklarımızı almanız daha önemli 0 0 Yorumla
HiddenBoyy Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bu zamanda bu isler cok zor herseye allah kolaylik versin 0 0 Yorumla
evtidamerenset Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Kaliteli olması gerek. Saçma sapan süs eşyalara gerek yok kullanılabilir şeyler olsun 0 0 Yorumla
Ernesto99 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çeyiz çok saçma yaşadıkça zamanla isteğine göre alırsın herşeyi 0 0 Yorumla
Beneyimki Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Kesinlikle şık görünümlü çeyiz eşyaları almayın pişman olursunuz 0 0 Yorumla
Damla_karaa Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Çeyize ihtiyacım olunca muhakkak dikkate alırım 0 0 Yorumla
yarayari Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çeyiz seti var ilk olarak onları almasınlar ayrı ayrı alınsa daha iyi tek bu 0 0 Yorumla
Aydo123 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Abartıdan uzak iyi araştırarak piyasayı bilerek pazar yerine çıkmaktır 0 0 Yorumla
İsakaraman Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Fazla sorgulama istenileni alcomrun gideceğine paran gitsin 0 0 Yorumla
gamzeli_hatun1212 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kaliteli ucuz ve zamanında erkenden alınca sıkılıyorlar 0 0 Yorumla
kartallcevaplar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Tüm ihtiyaçlar aslında gereksiz şeylere gerek yok 0 0 Yorumla
gkhaan Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Kasada ücret ödemesi en can alıcı noktası boşuna ihtiyç olmayan şeyleri satın almak 0 0 Yorumla
onurneptun Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Evi komple dizip çıkacağım kadar para kazanmam lazım önce :) 0 0 Yorumla
Zexc-40 Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Profilo iyi kaliteli bir marka çeyiz alışverişte uygun. 0 0 Yorumla
prensesgirl9653 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Göz yormayacak mobilyalarVe harika gecelikler❤️🔥😍 0 0 Yorumla
ecelimeceli Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl aldığınız şeyin içinize sinmesi önemli çünkü para kredi de olsa her şekilde halloluyor 0 0 Yorumla
yenibiri49 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl @Profilo Ev Aletleri beyaz eşyalar perde halı vs olmadı mı olmaz 0 0 Yorumla
Arslann55 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kalitesiz ürün almaktan kaçının daha fazla masraf çıkartır 0 0 Yorumla
İsimsizisimlikız Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Başarılı bi paylaşım olmuş sağolun deneyen var mı 0 0 Yorumla
Mervealevalev Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çeyize ilk en beğendiğin ile başla zorunlular ile değil 0 0 Yorumla
G_Spot_Tanrısı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Abi çeyiz dizeceksen önce kendine güveneceksin bu devirde 0 0 Yorumla
skzbagimlisi Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Daha gencecik bi insanım hiç çeyiz derdine düşemem 0 0 Yorumla
Yoruldumpls Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl zaten 10 yılda bir anca değişiyor eşyalar, alırken en iyisini alıcaksın 0 0 Yorumla
Leylaamor Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İşe yarar şeyler alınmalı gereksiz şeylerden uzak durulmalı 0 0 Yorumla
Zeroboy Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Fiyat performans ürünleri gereksiz kullanılmayacak eşşa almak ömür boyu borç ödemek mantıksız 0 0 Yorumla
Topunuzun Takip Et Xper 5 Yaş: 108 +1 yıl Çeyiz ise konu Profilo Ev Aletleri işinizi görür. 0 0 Yorumla
mine0989 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl kesinlikle kaliteli olmasi ve ice sinmesi ben ceyizimi oyle hazirlamistim.. 0 0 Yorumla
Atomicaxe Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ucuz olmalı, eve uygun olmalı renkleri falan bide yani kaliteli olsun bir zahmet 0 0 Yorumla
Demir7854 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Fazla borca girmeden alınmalı bence sonra maddi sıkıntı çekilebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
272Cevap
İndirimleri ve kampanyaları takip etmek gerekir.
Gerçekten ihtiyacın olan şeyleri minimal bir düzeyde listelemek ve o listeye göre alınması bence
Gercekten gerekli olan ihtiyaclarin listelenip sonrasinda sirayla alisverisin tamamlanmasi cok mantikli olur.
Bütçeye göre en fazla fayda sağlayacak dayanıklı tüketim malzemelerini seçmeye gayret ederim 🙂
Çok pahalı artık her şey kimilerinin bütçesi az olduğundan seçici davraniyor umarım ben kendi isteklerimi ve esiminkininksrsilsyacsk gücüm. olur
Çeyiz alışverişi nedir bilemm daha o aşamayı düşündcek birisi bile olmadı maalesef sanırım evde kaldım
Kesinlikle kullanisli seyler almak, herkeste var diye bendede olmasina gerek yok. Hatta bende olmamasi icin buyuk bir sebep
Eski moda şeyler değil, işlevli ürünlerin alınması gerektiği düşüncesindeyim. İki tarafın da bütçesine uygun minimal bir alışveriş
Paran bolsa alışveriş keyifli yoksa yok ondan kıs yok bundan kıs ancak can sıkıntısı heleki bu devirde Allah yeni evleneceklere kolaylık versin
Kesinliklee mutfak malzemeleri ıvır zıvırı önden çıkartt gerisi eve yerleştikçee aa bundanımız yokmuş oluyor
ındırım takip etmek bu surectekı en onemlı adım hatta mumkunse onceden yavas yavas almak en avantajlısı gıbı duruyo
Öncelikle evinize uygun renk ve ikimizinde istediği olmasına önem verin daha sonra ise bence ilk olarak eloktranik eşyalardan başlayın
Bu krizde düğün yapamıyor insanlar çeyiz dizme mi kaldı.
Battaniye , uyku seti, ev tekstili olabilir. Züccaciye den de başlayabilirsiniz şimdiden her şey çok pahalı bu sene bende almaya başlıcam herşeyi
Nişanlı mısın
Borçsuz yapılan çeyiz en güzel çeyizdir daha sonradan onun ödemesinde zorluk çıkacaksa hiç olmaması daha hayırlıdır
Anneleri ve gelini bırakıyorsun onlar karar veriyor. Sen parayı veriyorsun. Alınan hiçbir şeyi sorgulamıyorsun.
Bence ceyizin önemi yok aşkta sevgide ceyiz aranmaz sevgi sadakat huzur ile bir ömür güzel olur
Profilo dayanıklı olduğu için yıllardır kullanıyorum.
Vallah canim sen oara biriktir evlenmeye yakin lidte yaparsin alirsin rahatlikla
Profilo harika bir marka yıllardan beri kullanıyorum çok memnunum
Beyaz eşyanın fiyatı el yakıyor artık
İki tarafın da içine sinecek en kaliteli ürünü seçmek ve mutlu olmaktır...
Kaliteli esya tabiki ama favorim kucuk ev aletlerinden baslamak
Beyaz eşya ve mobilya yatak odası en önemlisi bunlar ve aşırı pahalı
Püf noktaları ev aletleridir en güzel ev aşetlerini alırsak olur
Tabiki bu keseye baglı kesen bolsa güzellik daha mantikli olabilir farklı olur
Çeyiz alışverişin püf noktaları
Ortak seçimlerle alınan eşyalar
Kaliteli eşyalara odaklanmak
Ve eşlerin birbirlerinin beğendiğini saygı duyarak beğenmek ve almak
Püf noktası hayırlı bir eş bulmaktır. Sonrası hallolur.
@Plansızsivrisinek oluyor mu
@İnatçıbirkoç evet oluyor
Sen buldun yanı plansız olmana rağmen :)
İhtiyacınız olduğu kadar almak bence bu yüzden minik bir liste onemli
azami miktarda da yaşam devam edebilir abartıya kaçılmasını gereksiz buluyorum çeyizin
Çok istedikleriniz değil de işk etapta ihtiyaç duyacaklarımızı almanız daha önemli
Bu zamanda bu isler cok zor herseye allah kolaylik versin
Kaliteli olması gerek. Saçma sapan süs eşyalara gerek yok kullanılabilir şeyler olsun
Çeyiz çok saçma yaşadıkça zamanla isteğine göre alırsın herşeyi
Kesinlikle şık görünümlü çeyiz eşyaları almayın pişman olursunuz
Çeyize ihtiyacım olunca muhakkak dikkate alırım
Çeyiz seti var ilk olarak onları almasınlar ayrı ayrı alınsa daha iyi tek bu
Abartıdan uzak iyi araştırarak piyasayı bilerek pazar yerine çıkmaktır
Fazla sorgulama istenileni alcomrun gideceğine paran gitsin
Kaliteli ucuz ve zamanında erkenden alınca sıkılıyorlar
Tüm ihtiyaçlar aslında gereksiz şeylere gerek yok
Kasada ücret ödemesi en can alıcı noktası boşuna ihtiyç olmayan şeyleri satın almak
Evi komple dizip çıkacağım kadar para kazanmam lazım önce :)
Profilo iyi kaliteli bir marka çeyiz alışverişte uygun.
Göz yormayacak mobilyalar
Ve harika gecelikler❤️🔥😍
aldığınız şeyin içinize sinmesi önemli çünkü para kredi de olsa her şekilde halloluyor
@Profilo Ev Aletleri beyaz eşyalar perde halı vs olmadı mı olmaz
Kalitesiz ürün almaktan kaçının daha fazla masraf çıkartır
Başarılı bi paylaşım olmuş sağolun deneyen var mı
Çeyize ilk en beğendiğin ile başla zorunlular ile değil
Abi çeyiz dizeceksen önce kendine güveneceksin bu devirde
Daha gencecik bi insanım hiç çeyiz derdine düşemem
zaten 10 yılda bir anca değişiyor eşyalar, alırken en iyisini alıcaksın
İşe yarar şeyler alınmalı gereksiz şeylerden uzak durulmalı
Fiyat performans ürünleri gereksiz kullanılmayacak eşşa almak ömür boyu borç ödemek mantıksız
işin püf noktasi Profilo Ev Aletleri tabiki.
Çeyiz ise konu Profilo Ev Aletleri işinizi görür.
kesinlikle kaliteli olmasi ve ice sinmesi ben ceyizimi oyle hazirlamistim..
Ucuz olmalı, eve uygun olmalı renkleri falan bide yani kaliteli olsun bir zahmet
Fazla borca girmeden alınmalı bence sonra maddi sıkıntı çekilebilir