👰🏻♀️🤵🏼♂️ Evlilik yolu uzun, çeyiz alışverişi koşturmacalı! 🛍 Beyaz eşyası, televizyonu, küçük ev aletleri derken yeni bir evin eksiği hiç bitmiyor. Tabii işin sırrını bilenler, en doğru seçimleri yaparak bu süreci de kolaylıkla yönetebiliyor! 🤩
Çeyiz alışverişi, evlilik öncesinin en heyecanlı anılarından biri! Peki “Oh be” dedirten çeyiz alışverişinin sırrı sence ne?
Yeni başlangıçlara, yenilik arayanlara çeyiz seti fırsatı Profilo’da! 👩❤️👨
Çeyiz alışverişini Profilo’dan yap, “Oh be” dedirten kampanyalarla mutluluğa adım at! 💍🏡

“Oh be Profilo yapmış” diyenler çeyiz alışverişinin keyfini sürüyor! 🥳
Seçili beyaz eşya alışverişlerinizde bütçe rahatlatan kampanyalar oluyor, geriye #OhbeProfiloyapmış demek kalıyor! 💙
Profilo’nun evinize yakışacak kampanyasında neler var?
🎁 Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi kategorilerinden 2 farklı ürün alımına 3.500 TL indirim!
🎁 Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi kategorilerinden 3 farklı ürün alımına 32PA225EG TV 999 TL!
🎁 Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, derin dondurucu veya kurutma makinesi kategorilerinden 4 farklı ürün alımına 43PA315EG TV 3.999 TL!
Mağaza mağaza dolaşmadan istediğin çeyiz setini tek seferde tamamla, avantajlı alışverişle keyfin daha da katlansın. 😎
Profilo’da çeyiz alışverişi hem çok avantajlı hem de çok eğlenceli:
🔍 Hemen https://www.profilo.com’a gel, çeyiz seti kampanyasını incele,
💁♀️ Seçili ürünlerle beyaz eşya alışverişini tamamla,
📺 İndirimi anında kap!
🏡 Evin “oh be” ile dolsun.
👉 Böyle fırsat hiç kaçırılmazmış! 👈
Keyifli çeyiz alışverişinin sırrını çözenler şimdi Profilo’da buluşuyor. 🙋♀️🙋🏻♂️
Peki “Oh be” dedirten çeyiz alışverişinin sırrı sence ne? Bizimle paylaşmayı unutma!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
314Cevap
Teşekkürler güzel paylaşım.. doğru ve kaliteli markaları seçmek önemlidir. tabi ki de bütçeye göre seçilmeli eşyalar
Elbette, çeyiz alışverişi yaparken profilo ürünleri oldukça kullanışlı ve kaliteli seçenekler sunuyor. Profilo'nun çamaşır makineleri, Bulaşık makineleri ve buzdolapları gibi ürünleri, yenilikçi teknolojileri ve sağlam yapılarıyla öne çıkıyor. Çeyiz alışverişi yaparken Profilo ürünlerini tercih etmek, uzun vadede kullanım kolaylığı ve dayanıklılık sağlayacaktır. Ayrıca, Profilo'nun şık tasarımları ve enerji verimliliği de avantajlı noktaları arasında yer alıyor. Genel olarak, Profilo ürünleri çeyiz alışverişinde hem ekonomik hem de kaliteli ürünler sunmaktadır bu ürünleri bizimle buluşturduğunuz ve tanıtımınız için teşekkürlerimi sunarım.
Beyaz eşya Elektrikli ev alateleri ve Elektronik aletleri cihazları hepsni bir yerden büyük mağzadan almak doğrusu o zaman indirimler var hatta bazı aletler hediye oluyor ve aynı marka olmasına dikkat edilirse daha iyi olur. Mobilyada aynı şekilde aynı üretici firma mağasından alınırsa daha iyi büyük kampanyalar indirimler ve hediyeler olur, Halılarda anı şekilde olursa kısaca mewfruşqatıda aynı şekilde aynı mantıkla aynıkonsept aynı türden mağazadan alnırsa hepsi toplamda çok daha uygun fiyata alınır.
"Oh be" dedirten çeyiz alışverişinin sırrı, öncelikle ihtiyaçları belirlemek ve buna göre bütçe oluşturmakla başlar. Evlenecek çiftler, temel ev eşyaları, tekstil ürünleri ve günlük kullanım eşyaları gibi öncelikli ihtiyaçları belirleyerek alışverişe başlamalıdır. Bu sayede gereksiz harcamalardan kaçınılarak bütçe daha verimli kullanılabilir.
İkinci olarak, çeyiz alışverişi yaparken indirimleri takip etmek ve fiyat/kalite dengesini göz önünde bulundurmak önemlidir. Kampanyaları takip ederek veya toplu alımlardan faydalanarak maliyetleri düşürebilirsiniz. Ayrıca, dayanıklı ve kaliteli ürünleri tercih etmek, uzun vadede masrafları azaltabilir ve "oh be" dedirten bir çeyiz koleksiyonu oluşturmanıza yardımcı olabilir.
Kalitesine ve fiyatına bakarak alınacak şeyler o kadar marka içinden bakıp tamam bu dedigin zaman alırsın fiyatına ve kalitesine bakarak çok para vermek o şeyin kaliteli iyi oldugu anlamina gelmez tabi anlamayanlar çok oldugu icin ya markaya bakarak aliyor ya da bilmedigi icin almak için alıyor satıcıya bir mağazsya giriyorsun soruyorsun hangisi iyi diye o ds gösteriyor neyr göre gösteriyor kime göre gösteriyor sana göre göstermiyor kendine göre gösteriyor iyicene araştırıp bakmak gerekiyor bilmek gerekiyor
Ne yazık ki ekonomik krizdeyiz. Bu sebeple kaliteli ve uzun yıllar kullanılacak bir ürünü uygun fiyata almak derim ben.
Tabiki kişisel zevklere de elverişli olanı tercih ederim.
Bir diğeri ise her ihtiyacın düşünülmesi.
Çeyiz değil ama bir yakınım atandı ve ev dizdi. Bardağı çanağı makinesi buzdolabı halısı perdesi... her şeyi en infe ayrıntısına kadsr düşünmek ve her birinin de ihtiyaç olmadı.
Beraber gezerken lavobo pompası gördük aldı. Ben gülme krizine girdim. O ise ihtiyaç dedi.
Çeyiz alışverişi, geleceğe dair heyecan verici bir hazırlık sürecidir. Birlikte seçilen eşyalar, sadece bir eve değil, aynı zamanda ortak bir geleceğe adım atmanın sembolüdür. Bu süreçte önemli olan, birlikte geçirilen zamanı ve birbirinize duyduğunuz sevgiyi yansıtan parçaları seçmek. Her eşya, bir anıya dönüşebilir ve evinizi dolduracak olan sevgi ve mutluluğu simgeler.
Çeyiz alışverişinin sırrı, önceden iyi bir plan yapmak ve bütçeyi akıllıca yönetmektir. İhtiyaç listesi oluşturarak ve öncelik sırasına göre alışveriş yaparak hem zamandan tasarruf edilir hem de gereksiz harcamalardan kaçınılır. Ayrıca, kampanya ve indirim dönemlerinden faydalanmak da maliyetleri düşürürken kaliteli ürünler edinmeye olanak sağlar.
çeyiz alışverişinde en önemli şey gerçekten oh be dedirten şey tabii ki güzel bir indirim kampanyasından yararlanmaktır. Profilo beyaz eşya konusunda ilk tercih ettiğim marka. Buzdolabını özellikle beğenerek kullanıyorum, çeyizcilere de tavsiye olsun buradan :D
Evlenmek
naneyi yemişsiniz abi siz asdfasdf
Yok erken almak avantajlı
"Oh be" dedirten çeyiz alışverişinin sırrı, ihtiyaçlarınıza odaklanmak ve gereksiz harcamalardan kaçınmaktır. Öncelikle ihtiyaçlarınızı belirleyip buna göre alışveriş yapmak, bütçenizi kontrol altında tutmanıza ve daha akıllıca harcamalar yapmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca, indirimleri ve fırsatları takip etmek de tasarruf etmenizi sağlayabilir.
Çoğunlukla çeyiz alışverişi yaparken önemli olan şeyi başkalarının ne dediğini kulak asmamak gösterişi aldanmamak ve ihtiyacımız olan şeyi almaktır asla olsa sonra istediğim şeyi alabileceğim için pek aşırıya kaçmamaya çalışıyorum
Yok bence en heyecanlı kısmı birliktelik, zorluklar vb.. çünkü bir anda 2 kişi oluyorsun senin dert edebileceğin bir konu varsa ve yanındaki dert etmiyorsa bunu çünkü muhtemel onuda etkileyecek ozaman rahatlıyorsun işte heyecanlı olan bu
Oh be dedirten çeyiz alışverişinin sırrı kesinlikle fiyat performans ürünlerine sahip olmaktır en uygun fiyata en kaliteli ürünü alabilmektir enerji tasarrufu olan ürünlere sahip olmaktır diye düşünüyorum.
Evini, hiç kullanmayacağın veya 1-2 kere kullanıp köşeye atacağın şeyler ile doldurmak yerine, sadece zorunlu ihtiyaçları alıp diğer alacaklarını evlendikten sonra sakin kafa ile akışına bırakarak satın almak.
bence gereksiz bir düşünce zamanında alınmalı hevesle aldığın her ürün bir süre sonra yeni üretilen eşyaların yanında eski model olarak kalması ve aldığın ürünün bir süre sonra tekrar maliyetini üslenip yenisiyle değişmek sizce ne kadar doğru..
Yaani kaliteli ve bilindik markaların başında gelen , teknolojik ürünlerle kendini gösterip bahsettiren devleşmiş yaygın ağıyla hizmet sunan dünya markası olmuş bir teknoloji devi hakkında ne söylenebilir ki.
Oh be Profilo varmış...
Keyifli olabilir ve yanında eğleneceğim insanalr olursa daha da güzel olacağını düşünüyorum birde içinde bir heyden olur sonuçlara bunları yeni evin için seviyor su 😃😃😅😅😅
Eşler beraber yapmalı beyfendi istemiyor sen istediğini al diyorsa da onun fikrini alın bazen uyumlu rolü yapmak bile eşler arası muhabbeti güçlendiriyir 🤗
"oh be" dedirten ceyiz alisverisinin sırrı kesinlikle aldigin urunu icine sinerek almak. Uzun vadede kullanacagin ürünün hem gerçekten işine yaraması gerekiyor, hem de içine sinmesi. Zaruri masraflardan kaçınıp ihtiyaçlara yönelik alisverisler yaptiklarinda oh be demek kacinilmaz.
"Oh be" dedirten çeyiz alışverişinin sırrı, ihtiyaçlarınıza odaklanmak ve gereksiz harcamalardan kaçınmaktır. Öncelikle ihtiyaçlarınızı belirleyip buna göre alışveriş yapmak, bütçenizi kontrol altında tutmanıza ve daha akıllıca harcamalar yapmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca, indirimleri ve fırsatları takip etmek de tasarruf etmenizi sağlayabilir.
Çeyiz yaparken sonrasında kullanılacak ürünlere daha dikkatli bakılıp alınırsa gerçekten de oh be dedirtir
Ilk önce doğru eşi bulmak ondan sonra gerisi bir ip yumağı gibi kendiliğinden geliyoreee...
Kızlar olarak kendi paramızı kazanmak ve nişanlımız da olsa karşıdakine isteklerimizi söyleyememe durumundan kurtulmak
Çoğunlukla çeyiz alışverişi yaparken önemli olan şeyi başkalarının ne dediğini kulak asmamak gösterişi aldanmamak ve ihtiyacımız olan şeyi almaktır asla olsa sonra istediğim şeyi alabileceğim için pek aşırıya kaçmamaya çalışıyoruM
Mutluluklar dilerim 🙏
Çeyiz alışverişinin en güzel yeri israf edilmeden yapılan alışveriştir güzel tavsiyeler teşekkürler
Buzdolabımız Profilo ve ben çok memnunum bu güzel paylaşım için teşekkür ederim elinize sağlık
Fazla özentiye gerekli gereksiz bir sürü şeyi evine doldurmamak bütçene göre sadece gerçekten ihtiyacın olan şeyleri almak
Beyaz eşya almak çok riskli dğeil mi evlenmeden önce bence evlenilecek senede alınan şeyler olmalı bu eşyalar
Çok yorucu oluyor bazen çekilmiyor bazende çok zevkli oluyor ama aile ile gidilmemesi lazım çok fazla görüş oluyor
Çeyiz alışverişinde önemli olan ihtiyaç olan ve dayanıklı eşyaların tercih edilmesi zaten profilonun oldukça kaliteli olduğunu düşünüyorum.
İndirim çeki artı kredi kartı kampanyası artı satıcı kampanyası şeklinde kombo yapınca güzel oluyor
Bence en guzel çeyiz hayaller evlenirsem şunu yapacağım dediginiz ne varsa yapin hayaller yeni hayalleri dogurur
Evlilik ve çeyiz alışverişi kavga edilmeden normal bir şekilde bitirilebiliyorsa işte orada bi oh çekilir bence. Gerisi teferruat olur gider
her şey günden güne pahalılaşıyor umarım eşim bu tür pahalı şeyleri birden pat diye almak yerine zaman zaman almayı anlayışla karşılar.
Fuzuli eşyalara ödeme yapmak yerine gerekli ve kullanışlı araştırılarak alınmış çeyiz eşyaları olmalı
Dayanıklı özellikle içinize sinen bir çeyiz alışverişi yapmanın sırrı ihtiyaçlarını almaktır bence
Paylaşım için teşekkürler, insan bazen arada kalıyor özellikle çeyiz gibi önemli bir konuda... bence profilo markası güven veriyor
Bana "oh be" dedirten çeyiz alışverişinin sırrı kaliteli ürünleri uygun fiyata almak diyebilirim. Profilo'da kaliteli ürünlerin olduğu iyi bir marka, indirimlerini de inceleyeceğim. Teşekkür ederiz :)
Çoğu kişi gereksiz demiş ama gerekli olduğunu evlenince öğrenecekler
Aynen doğru diyorsun
Profilo'dan çeyiz almak, "oh be" dedirtir bence
derin dondurucudan tutun da normal buzdolabı hepsi Profilo çok memnunum
Şu ekonomiyle anca uygun fiyatlar oh be dedirtir
Az eşya almak, abartmamak.. az ve sade olunca ev çok daha şık oluyor
Profilo çok güzel ve kullanıyorum hep ve her zamanda kullanacam teşekkürler
Beyaz eşya ve elektronik fabrika dan düğün den 1 veyâ 2 yıl önce almak daha kârlı
Alacağım ürünlerin hepsinin bir mağazada ve birbiriyle uyumlu renkler olması.
Benim pek imkanım yok ama nasip.. güzel bir paylaşım olmuş.. teşekkürler..
İndirimli alışveriş yapmak ve bütçeni olması
Seçenek olarak her şeyi hemen bulmak kollayca alışverişi yapıp çıkmak
Çeyiz alışverişi ohh be dedirtmez bence. Ahh be dedirtir
Canımın istediği ürünü alıp evime koyduğum zaman oh be derim.
Define bulmak... Neden bu çok yazma saçmalığı şart
Çeyiz alışverişi bana nedense çok stresli bir şeymiş gibi geliyor.
Profilo Ev Aletleri olunca zaten oh dedirtiriyor
sırrı sabır bence :) bu süreçte biraz sakin olmak geerkiyor
oh be paketinin en güzel tarafı bence indirimlerinin olması, TV yi çok ucuza almaları
Kız tarafının seçeceği markalara karışmayıp , onaylamak.
Tabi ki oh ne dedirten profilo sorularını es geçmemek 😅😅
Zengin erkek bulup sorunu ortadan kaldırmak