evliliğin en sakat kısmı da bu çeyiz kısmı sanırım, birde gelin kuaförü :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çeyiz düzmek kadar zahmetli bir şey yok bence. Ne iyi, ne kötü, hangi marka iyi, hangi markadan almalıyız şunun yorumunu oku, şunu araştır derken çok uğraştırıcı oluyor. Bir markadan aldığınız ürüne sonradan biri kötü diyor ise kaçan bir heves oluyor o ürüne karşı bu daha da bir strese sokuyor insanı. Allah evlenecek olan kızlara sabır ve kolaylık versin
Gerçekten ihtiyacın olan şeyleri listelemek ve o listeye göre alınmalı bence. Eğer bir liste yapılmazsa insan hevesle yola çıkıp cok fazla harcama yapabilir ve daha sonra kullanmayacağı sadece heves edip almış eşyalarla bir basına kalabilir
İki tarafın da borçsuz stressiz en minimalist ihtiyaç olacak şekilde karşı tarafa anlayışlı davranması gerek mutlu olmak istiyorsanız eşya da aramayın mutluluğu
Aşırıya kaçmamak önemli Eşyaların kalitesi zevkinize uyması gerekli Alırken acele etmeyin Temel şeylerden başlayarak bir liste tutulmalı araştırma yapılmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çeyizde olması gereken yatak ve televizyon tamamdır 😅..
Kalite ve sağlamlık ve kesinlikle bir çeyiz listesi yapmak aldığın ürünlere tik atmak sırf marka diye alınmaması gerekiyor müdavim ürünlerde bile daha kaliteli olabiliyor iyi bir araştırma şart
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
272Cevap
Mümkün mertebe karşı tarafın kullandığı, sevdiği ürünleri almakta fayda var.
Almadan önce ne istediğini iyi bilmek ve planlı haraket etmek lazım yoksa sonu hüsran olabilir
İhtiyaç istek ve mantıktır. Aksini kabul etmiyorum sjjdjd
çeyiz vs vs yerine ona buna para harcamak yerien keyfinize bakın derim..
evliliğin en sakat kısmı da bu çeyiz kısmı sanırım, birde gelin kuaförü :D
Çeyiz düzmek kadar zahmetli bir şey yok bence. Ne iyi, ne kötü, hangi marka iyi, hangi markadan almalıyız şunun yorumunu oku, şunu araştır derken çok uğraştırıcı oluyor. Bir markadan aldığınız ürüne sonradan biri kötü diyor ise kaçan bir heves oluyor o ürüne karşı bu daha da bir strese sokuyor insanı. Allah evlenecek olan kızlara sabır ve kolaylık versin
Çeyiz alacaksanız once Profilo Ev Aletleri görmeniz gerekecek.
Çeyizini Profilo Ev Aletleri ile al rahat et
Henüz bekar olduğum için bir araştırma içine girmedim
beyaz eşya çok önemli sonra mobilyalar gelir
Tüm kampanyaları takip et ucuzu ve uygununu bul al
Profilo ürünleri gerçekten kaliteli biz televizyon olarak kullanıyorduk.
Çeyiz alışverişi nasıl yapılır onuda bilmiyorum ne kadar evlilikten umudumu kestiysem
En önemli püf noktası öylr bir alışverişe hiç çıkmamak
Valla ceyize gerek yok bence... zamanla hepsinin ya modası geçiyor, ya da kendiliğinden eskiyor
Almışken iyisini almak lazım. Ucuz etinde suyu kara oluyor maalesef
Araştırma yapmak ve önce beyaz eşya almak. Erken başlamak çok önemli ve nicelik yerine nitelik her zaman olmalı ki savurganlık yapmayabilinsin.
Rahat kullanılabilir olmalı ve kolay temizlenmeli 2 kriter önemli
Abartıya girmeden gerekli şeylerin olması yeterli bence
Bütün ev Profilo ile canlanıyor. iyi ki varsin Profilo.
Tek başına değil eşinle fikir alışverişi yaparak ve gereksiz eşyaları almamak
Annelerin değil evlenecek kişilerin eşyaları beğenip almalarına dikkat etmek gerekir
Profilo Ev Aletleri oldugu yerde ceyiz sorunu olmaz
2 tarafında razı olduğu sevebileceği şeyler olabilir
Profili marka kullandığım ev aletlerinden çok memnunum
İhtiyaç sırasına göre bir liste yapmak ve öncelikle demirbaş eşyalardan başlamak önemli.
Alışveriş ten nefret ediyorum, o yüzden hep internet ten alırım kapıma kadar gelir
Teşekkürler güzel olmuş ileride düşünürüm 😂
Dolaşan, farklı mağazalardan fiat soran hesaplı fiata alır. hem cebimiz rahatlar hem evimiz.
Bunun püf noktası mi varmış, maliyet kalite ölçüsünde bir hesap yapılıp ona göre alışveriş yapılır
Teşekkürler güzel olmuş Çeyiz alışverişi için Profilo en iyi marka 😊
kaliteli eşyalar almakk, kalitesizlerden uzak durmak
Profilo Ev Aletleri varsa çeyizi dert etmeyin derim.
Kaliteli eşyalar almak ve ihtiyaç olanları almak abartıdan uzak durulmalı
Evlenecem zaman uğrarım mağazanıza inşallah.
Keşke keşke
Çeyiz alışverişinde kesinlikle bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi önemli elde yıkama yapmak istemeyenler için:)
Ah eskiden kettle ile suyu kaynatıp yıkadığımız Bulaşıklar çamaşırlar nerede
Gerçekten ihtiyacın olan şeyleri listelemek ve o listeye göre alınmalı bence. Eğer bir liste yapılmazsa insan hevesle yola çıkıp cok fazla harcama yapabilir ve daha sonra kullanmayacağı sadece heves edip almış eşyalarla bir basına kalabilir
Kampanyalar hoş güzel de damat adayı yok orta da
Çeyiz evlendikten sonramı alınır peki evlenmeden öncemi
Valla aldıktan sonra hemen teslim alın bekletmeyin ben bir sene beklettim ondan sonra büyük enflasyon oldu. Parayi aldım bende. Veemedi eşyaları
çeyiz dizmek masrafindan kacmak için fırsat
bence sade şeylere yönelilmeli herşeyin modası cok çabuk geçiyor
Ceyizimde eksiklerim varken karşıma bu sorunun çıkmasıııı🥰
Çeyiz mantıklı ama ucuz ve dayanıklı olması lazım
#Hükümdar
Liste yapmak böylece daha rahat eksikleri görebilirsin
İki tarafın da borçsuz stressiz en minimalist ihtiyaç olacak şekilde karşı tarafa anlayışlı davranması gerek mutlu olmak istiyorsanız eşya da aramayın mutluluğu
Aşırıya kaçmamak önemli
Eşyaların kalitesi zevkinize uyması gerekli
Alırken acele etmeyin
Temel şeylerden başlayarak bir liste tutulmalı araştırma yapılmalı
Çeyizde olması gereken yatak ve televizyon tamamdır 😅..
Kalite ve sağlamlık ve kesinlikle bir çeyiz listesi yapmak aldığın ürünlere tik atmak sırf marka diye alınmaması gerekiyor müdavim ürünlerde bile daha kaliteli olabiliyor iyi bir araştırma şart
Adım 1: mekana gir
Adım 2: gözüne hoş gelen ilk şeyi bul
Adım 3: parasına bakmadan al
Adım 4: eve gidince parasına bak ve bütün ayı nasıl bitireceğini düşün 😂
Çeyiz alışverişi yapmadığım için püf noktalarınıda bilmiyprum
Emeğinize yüreğinize sağlık faydalı bilgiler için teşekkürler
Püf nokta annelerin özenle yapıp kızlarının evinde bile kullanmak istemediği yıllardır birikmiş sandiktaki güzel mtifli havlular halılar vs vs vs
ceyizee dahaaa çok varrr :(
once bi sevdigime kavusabileyimdeee sonrasi gelir
Moda olan şeyleri değil de ihtiyacım olanı almak.
Püf noktası bence kişinin kimsenin kendi zevkine karışmadan istediğini alabilmesindedir
Güzel bir içerik hazırlamışsiniz elinize sağlık
Profilo ev aletleri çok seviyorum ya her seferinde alıyorum
Herkes hesabı ortak ödesin. Yerli markaları tercih edin.
Bence çeyiz için abartıya kaçmamak lazım lazım olan şeyleri almak lazım zaten düzen kurulunca diğer şeyler alınır
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍