Alışveriş & Hediyeler İyi bir mikrodalga fırın önerisi olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Samsung ilk defa duydum bu kadar iyi mi gerçekten İyi bir mikrodalga fırın önerisi olan var mı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. arçelik var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Boş yorum atıyorsun
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Electrolux EMS20300OX Mikrodalga Fırın - 21 Litre - dijital - GriBunu kullanıyorum kullandıgında inanmayacaksın diğerleri makina değilmiş gerçekten efsane 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne özelliği var ne kadar süredir kullanıyorsunuz Yorumla
leomania01 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl arçelik aldım, 7 senedir kullanıyorum. hala bozulmadı :) 0 0 Yorumla
Asɯodeus Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İyi derken günah Sevap anlamında mı 😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaliteli ve sorunsuz güzel ısıtan gibii Yorumla
Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Samsung 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıyor musunuz Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Beko 0 4 Yorumla Jjkkoooh +1 yıl Bende Beko kullanıyorum 8 senedir memnunum Yorumla respectemir +1 yıl Çünkü saglam ürün Yorumla Soran +1 yıl Hangi modeli tek model mi var Yorumla respectemir +1 yıl Bilmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
arçelik var
Boş yorum atıyorsun
Electrolux EMS20300OX Mikrodalga Fırın - 21 Litre - dijital - Gri
Bunu kullanıyorum kullandıgında inanmayacaksın diğerleri makina değilmiş gerçekten efsane
Ne özelliği var ne kadar süredir kullanıyorsunuz
arçelik aldım, 7 senedir kullanıyorum. hala bozulmadı :)
İyi derken günah Sevap anlamında mı 😀
Kaliteli ve sorunsuz güzel ısıtan gibii
Samsung kullanıyorum sorunsuz
Samsung bence
Samsung
Kullanıyor musunuz
Varmıki
Beko
Bende Beko kullanıyorum 8 senedir memnunum
Çünkü saglam ürün
Hangi modeli tek model mi var
Bilmem