Mikrodalga fırın alıcam ama nasıl birşey almalıyım karar veremedim. kullananlar önerirse çok memnun olurum. Fiyat 350 tl ye kadar çıkabilirim. Şu anda en son karar kılmış olduğum ürün bu. Marka: Arzum Model: AR 245 30 lt iç hacim Geniş iç hacim sayesinde fazla miktarda gıdayı çözme, pişirme ve ızgara yapma özelliği Paslanmaz çelik iç ve dış gövde 4 fonksiyon: Mikrodalga, Fanlı pişirme, Izgara ve Kombi fonksiyonu Ağırlığa göre veya zaman ayarlamasına göre buz çözme Hızlı pişirme ve hızlı mikrodalga ile pişirme fonksiyonu Çok seçmeli programlama Önceden ayarlanmış program ile çalıştırma Pişirme işlemi bittiğinde + 30 saniye süreyi uzatma özelliği Çocuk güvenlik kilidi Dijital ekranlı kontrol panosu 95 dakikaya kadar ayarlanabilir dijital zamanlayıcı Pişirme bitiş sinyali Pişirme esnasında içeriyi görmeyi sağlayan otomatik iç ışık 5 farklı mikrodalga güç kademesi (%10 - %100) 10 farklı fanlı pişirme sıcaklık kademesi (140oC - 230oC ) 4 farklı ızgara güç kademesi 4 kombi fonksiyonu ile mikrodalga, ızgara veya fanlı fırın fonksiyonlarını birlikte kullanabilme C-1: mikrodalga + fanlı fırın C-2: mikrodalga + ızgara C-3: ızgara + fanlı fırın C-4: mikrodalga + ızgara + fanlı fırın 10 farklı otomatik pişirme programı: Tekrar ısıtma, Patates, Et, Sebze, Balık, Makarna, Çorba, Kek, Pizza, Tavuk programları Döner cam tepsi çapı: 315 mm Güç tüketimi: 1450 W Mikrodalga, 1100 W ızgara, 2500 W fanlı 900 W mikrodalga güç çıkışı Net Ağırlık: ~19,9 kg Dış boyutlar: 520x510x335 mmMikrodalga Fırın
Güncellemeler
+1 yıl
Ben gerekli arştırmaları yaptım sağılık konusunda bir şüphem kalmadı. besin değerini düşürmesi konusuna gelirsem yapçak bişe yok :(
Mikrodalga fırın sağlık açısından biraz sorunlu olsa da günlük yaşantıyı çok kolaylaştırıyor. Bunun için ben de kullanıyorum. Umarım ilerde kanser olmam :) Soruna gelecek olursak ben vestel kullanıyorum 1 2 kere bozuldu ama evimden alıp geri evime teslim ettiler. Yani servis ağları bir hayli kuvvetli. Kullanımı da kolay ama bir kaç sefer durup duruken bozulmuştu. Fazla ısıttık herhalde.
En İyi Cevaplar