Alışveriş & Hediyeler Evlilik öncesinde çeyiz işlerini hallettiniz mi? Eylülce07 Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor herkes evlenmeden önce çeyizin hazır olmasını istiyor, siz nasıl hallettiniz? Evlilik öncesinde çeyiz işlerini hallettiniz mi? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 +1 yıl Hayır, toplu olarak almayı düşünüyorum. Bunun yerine yatırım yaptım. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Halletmedim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Liste yapmıştım ben 1 sene önce ona göre ilerledim az şey kaldı almadığım. 0 0 Yorumla
beril5734 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Liste yaptım kendimce asla abartmadan sırayla aldım hoşuma giden ürünleri set olarak almadım her markanın her ürünü iyi değil iyi araştırmak gerek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır, toplu olarak almayı düşünüyorum. Bunun yerine yatırım yaptım.
Halletmedim.
Liste yapmıştım ben 1 sene önce ona göre ilerledim az şey kaldı almadığım.
Liste yaptım kendimce asla abartmadan sırayla aldım hoşuma giden ürünleri set olarak almadım her markanın her ürünü iyi değil iyi araştırmak gerek
öyle bir konumda degiliz maalesef.
Henüz değil.
şu an kalsın