Alışveriş & Hediyeler 60 yıllık porselenlerim var ama markası yazmıyor nasıl öğrenebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bunu nasıl öğrenebilirim Güncellemeler+1 yıl Altında porcellana yazıyor 60 yıllık porselenlerim var ama markası yazmıyor nasıl öğrenebilirim? Cevapla Marka Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yavuz6761 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 60% +1 yıl çok büyük iş yani örenme , başka derdin yok sanıırm gıdıklanıyon 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanane Yorumla Yavuz6761 +1 yıl düşüncemi yazdım sadece Yorumla
Zsez_S Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Google, pintereste fotoğraflı arama yap belki bi ipucu yakalarsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O şekilde aradım ama bulamadım satışı olmayan bir şey sonuçta, tek bildiğim alman menşeili olduğu Yorumla Zsez_S +1 yıl Neden arıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Fiyatını merak ediyorum Yorumla Zsez_S +1 yıl Hee bi antikacıya sor o zaman. O şekil bulman çok zor. Ya da fenomen bi sayfa ünlü ederse bilen illaki çıkar. Şu fincanların meşhur olduğu gibi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Terbiyesiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O bilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Barcelonadan o zaman dnnsnnsbs Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Öğrenemezsin ya da kutusunda yazmiyormu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kutusunda da yazmıyor inanılması Yorumla ela_ya +1 yıl Bulamazsınkii Yorumla
Ako__ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Antikacılara ver bakması için desenleri var mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok fazla deseni var tablo gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çok büyük iş yani örenme , başka derdin yok sanıırm gıdıklanıyon
Sanane
düşüncemi yazdım sadece
Google, pintereste fotoğraflı arama yap belki bi ipucu yakalarsın
O şekilde aradım ama bulamadım satışı olmayan bir şey sonuçta, tek bildiğim alman menşeili olduğu
Neden arıyorsun
Fiyatını merak ediyorum
Hee bi antikacıya sor o zaman. O şekil bulman çok zor. Ya da fenomen bi sayfa ünlü ederse bilen illaki çıkar. Şu fincanların meşhur olduğu gibi
Terbiyesiz
O bilir
Barcelonadan o zaman dnnsnnsbs
Öğrenemezsin ya da kutusunda yazmiyormu
Kutusunda da yazmıyor inanılması
Bulamazsınkii
Antikacılara ver bakması için desenleri var mı
Evet çok fazla deseni var tablo gibi