Pikap aldım ama sorun plak bulmakta?

Ben çok uygun aldım her tarafa baktım ama üründen bir tane mi değişir kalmıştı ben de ondan dolayı d&r aldım 2500 liradan 2200 liraya indi plaklara baktığımda indirimde baktı 400-500 lira da vardı ama şöyle bir sıkıntı vardı ki kısa bir süreliğin olduğunu farkındaydım çünkü yüz yüzde 50 yazıyordu evet 180 lira 2 tane aldım ama daha çok almaya kalktığımda başka yerlerden de bakıyorum bu arada aynı çok pahalıya geliyor bir tane almak istemiyorum ki bir iki tane almak istiyorum sadece ben kendi şarkılarımı dinlemeyeceğim başkaları da kendi şarkılarını dinlemek ister ama 3.000 lira vermek yani makineden bir tane daha alırım daha iyi ucuza nereden bulabilirim İzmir ya da menemen gibi ya da bit pazarlarında var mı nerede kuruluyor ne zaman kuruluyor bilmediğim için
Güncellemeler
7 ay
Bu arada ucuza almak istememin nedeni bir sürü almak istediğim için çünkü bir tanesini 3.000 lira vereceksen oldu bana 15.000 10.000 lira arası ve sadece ben şarkı dinlemiyorum evde bunu dinleyecek bir sürü kişi var ben a şarkısı dinlerken başkası b şarkısını dinliyor dedi ben sadece a şarkısını alırsam inlemezler aldığım paraya yazık
Pikap aldım ama sorun plak bulmakta?