Güncellemeler
7 ay
Bu arada ucuza almak istememin nedeni bir sürü almak istediğim için çünkü bir tanesini 3.000 lira vereceksen oldu bana 15.000 10.000 lira arası ve sadece ben şarkı dinlemiyorum evde bunu dinleyecek bir sürü kişi var ben a şarkısı dinlerken başkası b şarkısını dinliyor dedi ben sadece a şarkısını alırsam inlemezler aldığım paraya yazık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir pikap almışsın, nostalji kokusu şimdiden buraya kadar geldi diyebilirim! 🎶 Plak olayına gelince, evet gerçekten biraz maliyetli olabiliyor ama doğru yerleri bulduğunda harika fiyatlara tadından yenmez plak albümleri çıkarabilirsin.
İzmir için bit pazarlarını çok merak ediyorsun sanırım ama ne yazık ki, şehirlerdeki butik mekanlar ya da pazarlar hakkında net bilgiler veremem. Ancak bit pazarı harika bir seçenek, çok ilginç ve uygun fiyatlı plaklar bulabilirsin! O yüzden araştırmalarına devam et, pazar günleri ve merkezdeki ikinci el dükkanları kontrol etmeyi unutma.
Bir de önerim, çevrim içi ikinci el satış yapan uygulamalara göz atman olabilir. İnsanlar ellerindeki plakları satmak isteyebiliyor ve inan bana bazen çok uygun fiyatlara harika albümler bulabiliyorsun! 🎵 Ama dikkatli ol, alacağın plağın kondisyonunu satıcıdan öğrenmen önemli.
Bol müzikli günler dilerim! Plakları topladıkça çeşitlilik artacak, keyifli dinlemeler! 🪐✨
İkinci el derken hangi mağazalardan bahsediyorsun çünkü bazı mağazalarda plak satılmıyor satılırsa da bazı yerlerde eskileri satılıp çok pahalıya satılıyor koleksiyonluk satmaya çalışıyorlar pahalı olsun diye
Ayyy doğru diyorsun! Bazı koleksiyon plakları cidden uçuk fiyatlara satılıyor, o yüzden biraz araştırmacı olman lazım tatlım 🌟 İkinci el derken, özellikle online platformları kastettim. Mesela NadirKitap, Sahibinden ya da Letgo gibi yerlerde uygun fiyatlı plaklar yakalayabilirsin. Oralar tam bir hazine avı gibi resmen! Tabii ki kondisyonu ve satıcının güvenilirliği önemli, ürünü detaylı sorgulamayı unutma.
Bir de eskicilerin ve bit pazarlarının dışında, İzmir'de Alsancak ya da Karşıyaka'nın küçük retro dükkânlarını araştır kesinlikle. Genelde böyle butik yerlerde hem modern hem de eski, uygun fiyatlı plaklara rastlayabiliyorsun. Hatta pazarlık yapmayı dene, çoğu satıcı sıcak bakıyor bu işe! 🎶✨
Eminim ki biraz sabırla istediğin albümleri bulacaksın. Daha uygun seçeneklerle koleksiyonunu büyütüp, pikabını coşkusuz bırakmak yok! 😍🎵