Alışveriş & Hediyeler 420 TL'ye 12'li çerezlik aldım, pahalı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor marka: Paşabahçe.. Güncellemeler+1 yıl iptal ettim arkadaşlar skdjd 420 TL'ye 12'li çerezlik aldım, pahalı mı? Cevapla Marka Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pahalı, 0 0 Yorumla
Cagkes Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Bence pahalı ve 12 taneye ne gerek var sanki 50 kişi birden misafir gelecek 🤣 0 3 Yorumla Soran +1 yıl şöyle de düşündüm ama ona çekirdek vs koysam bir de yanına boş kase bırakılmalı ya Yorumla Cagkes +1 yıl Boş kase diyorsun bak illa cerezlik olmasına gerek yok. Neden bizim. turk milletinde gösteriş takıntısı var anlamıyorum. Neden her şey uyumlu olmak zorunda? Bence bu kadar takma kafana 🤗 Yorumla Soran +1 yıl uyumlu ve tam takım olmasını isterim yani her biri ayrı renk model olmasın ben o konuda ayrı özen gösteririm🙃 Yorumla
Wildflower_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır bence iyi ve çok güzeller, güle güle kullanın 0 0 Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Yıllarca kullanacaksın çok şık bir model bende de var normal yani şu an için 0 1 Yorumla AstronotJuliettt +1 yıl Sadece çerezlik olarak kullanmak zorunda değilsin zaten ben kase olarak her şeye kullanıyorum Yorumla
BoRdErSz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gerek yoktu çerezlik için o kadar para fjfjjfjf çerez daha ucuz djdjdjdjhdhd 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Çok güzel bu fiyata değer mi emin olamadım. Zaten de iptal etmişsin. 0 0 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Artık ucuz pahalı kavramım yok ne yazık ki. Tanesi 35 liraya geliyor, olabilir gibi 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl 420 liraya cips aldım desen sasirmicak durumayiz şu an 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yo gayet iyi bende bardaklarıda var bu takımın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sence düşer mi fiyatı, tükeniyor diyor Trendyolda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trendyol sürekli fiyat değişiyor zaten bazen çıkıyor bazen düşüyor takip etmek gerek onu Yorumla
AbiAzcıkGöbekAtalım Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Pahalı, paşabahçenin uygun olan başka çerezlikler de var. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl aşkım link falan varda atar msn iptal edeyim p zmn Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Linkten değil ya bizim mahallede 90 liraya satıyorlar 6 lı olanları. İnternette var mı bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl orijinal Paşabahçe mi? Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Evet orijinal Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tanesi 35 TL, hiçbir şey 0 4 Yorumla Soran +1 yıl of iptal ettim ya Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Tekrar sipariş et, süpermarketlerden düz kase de alabilirsin ama fiyatı uygun yani bir paket sigara 55 lira Yorumla Soran +1 yıl klasik mi peki Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Canım benim ben erkeğim, bana çerezi tabakta da verseler farketmiyor yani. Klasik olsa ne olur olmasa ne olur Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Demode ya onun için evet pahalı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl pahalı mı ya 12 li ama Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Madame Coco da uygunud 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aşkım link var mı? Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Hatırlamıyorum be yavru Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Paşabahçe için normal 🌸 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ya iptal mı etsemmm Yorumla Soran +1 yıl kötü mü modeli çeyiz için alıyorum Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl Klasik duruyor ama içinde kuruyemiş hayal ettiğinde güzel, yine de senin kararın tabi sonra acele karar verip pişman olma🥲 Yorumla Soran +1 yıl iptal ettim ya ztn şu an nişanlı bile değilim çerezlik için daha güzel bir şey alırım bu cidden aşırı klasik doğru🥲 Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 , eic 86% +1 yıl dün kuzenle yemek yedik 680 tl tuttu ablasi 0 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Tanesi 35 tl oluyor. Bence normal günümüz için 0 0 Yorumla
CoffeeChocolate24 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Çeyiz işlerinden anlamıyorum maalesef 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hani bunun içinde çerez insan hediye verir 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çerez bunsuz yenmiyor yani :) çok safsın 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Pahalı asla almam hiçte güzel degil demode 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl boşa almışsın. Nasıl olsa içi hep boş kalacak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Pahalı,
Bence pahalı ve 12 taneye ne gerek var sanki 50 kişi birden misafir gelecek 🤣
şöyle de düşündüm ama ona çekirdek vs koysam bir de yanına boş kase bırakılmalı ya
Boş kase diyorsun bak illa cerezlik olmasına gerek yok. Neden bizim. turk milletinde gösteriş takıntısı var anlamıyorum. Neden her şey uyumlu olmak zorunda? Bence bu kadar takma kafana 🤗
uyumlu ve tam takım olmasını isterim yani her biri ayrı renk model olmasın ben o konuda ayrı özen gösteririm🙃
Hayır bence iyi ve çok güzeller, güle güle kullanın
Yıllarca kullanacaksın çok şık bir model bende de var normal yani şu an için
Sadece çerezlik olarak kullanmak zorunda değilsin zaten ben kase olarak her şeye kullanıyorum
Gerek yoktu çerezlik için o kadar para fjfjjfjf çerez daha ucuz djdjdjdjhdhd
Çok güzel bu fiyata değer mi emin olamadım. Zaten de iptal etmişsin.
Artık ucuz pahalı kavramım yok ne yazık ki. Tanesi 35 liraya geliyor, olabilir gibi
420 liraya cips aldım desen sasirmicak durumayiz şu an
Yo gayet iyi bende bardaklarıda var bu takımın
sence düşer mi fiyatı, tükeniyor diyor Trendyolda
Trendyol sürekli fiyat değişiyor zaten bazen çıkıyor bazen düşüyor takip etmek gerek onu
Pahalı, paşabahçenin uygun olan başka çerezlikler de var.
aşkım link falan varda atar msn iptal edeyim p zmn
Linkten değil ya bizim mahallede 90 liraya satıyorlar 6 lı olanları. İnternette var mı bilmiyorum
orijinal Paşabahçe mi?
Evet orijinal
Tanesi 35 TL, hiçbir şey
of iptal ettim ya
Tekrar sipariş et, süpermarketlerden düz kase de alabilirsin ama fiyatı uygun yani bir paket sigara 55 lira
klasik mi peki
Canım benim ben erkeğim, bana çerezi tabakta da verseler farketmiyor yani. Klasik olsa ne olur olmasa ne olur
Demode ya onun için evet pahalı
pahalı mı ya 12 li ama
Madame Coco da uygunud
aşkım link var mı?
Hatırlamıyorum be yavru
Paşabahçe için normal 🌸
ya iptal mı etsemmm
kötü mü modeli çeyiz için alıyorum
Klasik duruyor ama içinde kuruyemiş hayal ettiğinde güzel, yine de senin kararın tabi sonra acele karar verip pişman olma🥲
iptal ettim ya ztn şu an nişanlı bile değilim çerezlik için daha güzel bir şey alırım bu cidden aşırı klasik doğru🥲
İçine keriz konur bence çok şık
Pahalı geldi açıkçası
Bence gayet guzel fiyati oahali gelmedi
dün kuzenle yemek yedik 680 tl tuttu ablasi
Dün yediğim yemeğe 450 TL ödedim mk
Tanesi 35 tl oluyor. Bence normal günümüz için
Çeyiz işlerinden anlamıyorum maalesef
35 TL adet gayet iyi.
Hani bunun içinde çerez insan hediye verir
Yaaa çok tatlı bayıldım
Paşabahçe pahalı bir mağaza zaten
Pahalı fp olarak haketmiyor