Alışveriş & Hediyeler Pullu kırlentleri yeni gelin evlerine yakıştırıyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Pullu kırlentler hoş duruyor mu sizce, ben bayılıyorum 😍 Pullu kırlentleri yeni gelin evlerine yakıştırıyor musunuz? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben yakıştırırım evet 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aynıyız yine barış u Barış_LonelyForever +1 yıl Tabi ki ☺️
aksamgunesi1w Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tatli duruyor ama Deriye zarar verir kulanilmaz pek 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olmaz kenarda duracak Yorumla aksamgunesi1w +1 yıl Anlami yok o zaman başını nereye koysun😂😂 Yorumla
Soru_sormaya_geldin Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 82% +1 yıl Elbette zevk meselesi..ben rahatlik ve keyiften yanayim pullu süslü kirmentileri kullanisli bulmuyorum 0 0 Yorumla
BeRa_BeRa Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kullanışsız yani deriyi tahriş edici 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet Yorumla
РΣΛΓĿΡοШΣR Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl vintage bir tarzı var olabilir 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Elbette buntan vintage mi oluyor Yorumla РΣΛΓĿΡοШΣR +1 yıl gözüme öyle göründü sanki Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeni gelinler hemen engelliyorlar beni 😅 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden Yorumla LostThrones +1 yıl Kocaları beni görmekten hoşlanmıyorlarmış😅 Yorumla
yalandünyabe Takip Et Xper 5 Yaş: 80 , eic 77% +1 yıl Daha soft nostalji severim 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet bunlar da nostaljik aslında Yorumla yalandünyabe +1 yıl Gümüş daha tatlı göz oluyor üzerinde hatra Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet gümüş pullu çok severim Yorumla
PembeninKürküsü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl ev dekoruna uyuyorsa ki zannetmiyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Uyum sağlıyor aslında bir şekilde Yorumla
SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ay yok kalsın fazla allı pullu şeyleri sevmiyorum. 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben nedense çok seviyorum, keşke sade şeyleri de sevebilsem Yorumla SüslüYoda +1 yıl Keşke ama sadelik içinde azıcık süslü şeyler olunca tamamlıyor o daha güzel boğucu olmayacak yani. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İşte tam olarak bu. Dümdüz şeyleri sevemediğim fark ettim. Detay arıyorum ben Yorumla SüslüYoda +1 yıl Kesinlikle katılıyorum.🤗🌺 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Pullu hic bir şey sevmem 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok severim tam tersi neden bilmiyorum. Her şey incik boncuk Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Durmuyor 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl :) Yorumla magicalbetüş +1 yıl Peluş olan kırlentler daha güzel bence Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tüy alerjim var ama ben de severim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. yakıştırıyorum.. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de beğeniyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Allah esirgesin 🥹 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
xksjdjd Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Yeni gelin evi kafalarindan tiksiniyorum 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Biz seviyoruz Yorumla xksjdjd +1 yıl Ayrica pullu kirlent ne la.. rahat bile degil simdi daha da tiksindim Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Rahat olmasın zaten onlar üzerine yatmak için değil Yorumla xksjdjd +1 yıl Eee rahat olmayan zimbirtiyi evimde neden tutayim sacmalik. Bu kafali kizlardan hoslanmiyorum zaten. Yorumla xksjdjd +1 yıl Dikenli yastik yapin koyun mk pembe yapin onu da. Kafalara bak. Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Yakışır 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de beğenirim Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Resimde ki sen misin Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Çok kötü 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Gümüş ta da gold olanı? Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Olur 1 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Var mı hala 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Var tabii Yorumla Daredevil39 +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben yakıştırırım evet
Aynıyız yine barış
Tabi ki ☺️
Tatli duruyor ama Deriye zarar verir kulanilmaz pek
Olmaz kenarda duracak
Anlami yok o zaman başını nereye koysun😂😂
Elbette zevk meselesi..
ben rahatlik ve keyiften yanayim pullu süslü kirmentileri kullanisli bulmuyorum
Kullanışsız yani deriyi tahriş edici
Evet
vintage bir tarzı var olabilir
Elbette buntan vintage mi oluyor
gözüme öyle göründü sanki
Yeni gelinler hemen engelliyorlar beni 😅
Neden
Kocaları beni görmekten hoşlanmıyorlarmış😅
Daha soft nostalji severim
Evet bunlar da nostaljik aslında
Gümüş daha tatlı göz oluyor üzerinde hatra
Evet gümüş pullu çok severim
ev dekoruna uyuyorsa ki zannetmiyorum
Uyum sağlıyor aslında bir şekilde
Ay yok kalsın fazla allı pullu şeyleri sevmiyorum.
Ben nedense çok seviyorum, keşke sade şeyleri de sevebilsem
Keşke ama sadelik içinde azıcık süslü şeyler olunca tamamlıyor o daha güzel boğucu olmayacak yani.
İşte tam olarak bu. Dümdüz şeyleri sevemediğim fark ettim. Detay arıyorum ben
Kesinlikle katılıyorum.🤗🌺
Pullu hic bir şey sevmem
Ben de
Çok severim tam tersi neden bilmiyorum. Her şey incik boncuk
Hiç ilgi alanım değil.
Durmuyor
:)
Peluş olan kırlentler daha güzel bence
Tüy alerjim var ama ben de severim
yakıştırıyorum..
Ben de beğeniyorum
Allah esirgesin 🥹
🤣🤣
Yeni gelin evi kafalarindan tiksiniyorum
Biz seviyoruz
Ayrica pullu kirlent ne la.. rahat bile degil simdi daha da tiksindim
Rahat olmasın zaten onlar üzerine yatmak için değil
Eee rahat olmayan zimbirtiyi evimde neden tutayim sacmalik. Bu kafali kizlardan hoslanmiyorum zaten.
Dikenli yastik yapin koyun mk pembe yapin onu da. Kafalara bak.
Yakışır
Ben de beğenirim
Resimde ki sen misin
Çok kötü
Gümüş ta da gold olanı?
Tarzım değil, ama kullananlar var.
Olur
Bilmem
Var mı hala
Var tabii
😊😊😊
Bence güzel