Takilarla aram yok ama evlenince bunlardan takmak istiyorum bu bileziklere bitiyorum ya?

Zarif bir bileklik veya şahmeran takarım. Çevremdekiler hep gösteriş için takıyor bilezikleri, pek sevmezdim zaten artık iyice soğudum..
Evlendikten sonra bunları takip şıngırta şıngırta gezeceğim.
bende öyle yapcam 😆
😀😀😀 bide günde falan bilezikleri göstermek için bazı kadınlar yapıyor ya bu köpek gördüm aldım tasi attım hesabı 😀
Onları alabilmek bir esin var ise ne ala, kimileri hava atıyor gösteriş yapıyor diyebilir yüzünüze demezler hep arkanizdan derlee
valla öylelerini gördümki ilezik takmamış resmen kuyumcu vitrinini geçirmiş koluna :D
ben doldurcam kollarımı sallayacam şöyle bir sesleri gelsin 😊
Cevap
2Cevap
Hayatta takmam bunlardan hiç sevmiyorum güzel zarif ince kolyeler olabilir takarım ama başka da bise takmam...
Hayır, takmam.
Sarı altından da hiç hoşlanmıyorum ki😃
Olsa olsa beyaz altından bileklik takarım belki.:)
Evlenince of şıngır şıngır takıcam ama şimdi takmıyorum😂😂
Vallahi yeni gelinler de görmekten bıktım bilmiyorum ilerde ne olur şuanlık hayır diyorum.
İstemem ama bazı geleneklerden dolayı belki bir ihtimal rica minnet hani takadabilirim
Hayır, gösterişi sevmem ve takı takmayı da hiç sevmem zaten.
bende her zaman sadelikten yana oldum ama konu bu güzel bilezikler olursa gösterişi tercih ediyorum ☺
hiç sevmem minik zarif bir bileklik belki ama bunları sevmiyorum şıngır şıngır bozuk para gibi
altını sevmiyorum bu bilezikleri hiç sevmiyorum ama yeni gelinken altın takmak gerekiyor sanırım
Şıngır mıngır sallayacağım kıskananlar çatlasın ayol
Hayır misafirliğe gidecek gün gibi programlarim olacak boslugum olmayacak maalesef elveda kısır elveda patates salatasi
Evlenmicm ev kızı misin sen günlerde bilezik gösterirken kocan seni aldatick cnm😂
bende onu aldatirim haha 😆 hersey karsilikli
Aldat tabi ben aldatıyorum benimkini çok eğlenceli, 😂
ev kizi degilim bu arada calsiyorum 😆 ama kimse vazgecilmez degil aldatirsa aynisini yasatirim
Hahahaha
Hosuma gitmiyor, takmam... hem görgüsüzlük olur olanin var olmayanin var takarsamda bitane:D
Gösteriş merakı olan kızlar gider tenekede alır hani dolu gorunsun diye 😂😂😂😂
Takarım tabi çatlasınlar
neymis görgüsüzlükmüs catlasinlar 😆 o bilezikleri boşuna yapmıyorlar takacagiz tabii 😊
E heralde yaniiii😄
Bence görgüsüzce bir hareket ve hiçte hoş durmuyo
ee bu bilezikler niye var o zaman boşuna yapmadılar bunu 😆
Sevmem. Acırım hem kuyumcuya verilen paraya
takarim da bileklik daha cok hosuma gidr
tabiki yaaa😍😍alırlar da takmam mı?
Kiro olma ihtimalin yuksek mi acaba?
Çok demode bence hiç takmam..
Sarı altın sevmiyorum
Hahaha hayır. Bileklikleri takarım
Sadece alyansım yeter takmam bilezik.
Hayir görgüsüz degilim saklarim