Sizce mobilya nasıl? Nişanlımla biz çok beğenerek satın aldık. Ama nedense başkaları tarafından beğenilmeyecek gibi hissediyorum😂?

Herkesin tarzı başka nede olsa bu sizin zevkiniz sonuç olarak kendi eşyalarınız kendiniz kullanacaksınız rahatlığı ve konforu sizin için daha önemli bir başkası beğensin ya da begenmesin bu tarz ahşap mobilya modelleri arasında güzel evet ama sormana gerek yok bence avangart seven var daha spor sevende tercih meselesi o yüzden kim ne derse desin umursamayın güle güle kullanın hayırlı uğurlu olsun mutluluklar
Cevap
14Cevap
Ahşap detayları gayet hoş gadası
Önemli olan sizin hoşunuza gitmesi başkasının değil
güzel bence
Evde yaşayacak olan sizsiniz. Başkaları beğense ne olur beğenmese ne olur. Huzurunuz olsun ev içinde, gerisi önemsiz🌸
Kullanacak olan sizseniz sizin beğenmeniz yeterli başka birilerinin onayını almak istemeniz gereksiz. Özgüven sorunun olduğu izlenimi veriyor.
Ahşap modeli hiç sevmem üstelik modelide sıradan tahtaları yanyana getirip yapidtirmialar dümdüz model ben bile daha modellisini yapardım
Bana göre demode size göre güzel.. zevkler farklıdır
Ben beyaz ve modern eşya seviyorum
Güle güle kullanın
Kullanan olarak sen beğeniyorsan başkalarını boş ver
Sizin beğenmeniz önemli. Hayırlı olsun huzurla kullanın.
Rustik tarz seviyorsunuz demek ki
Siz beğendiniz aldınız kime ne
Mutluluklar çok dışarıya kulak asmayın insanlar hep konuşacak bi şey bulur… özellikle de olumsuz…
Benim tarzım değil ama güzel günlerde kullanın🧚🏻♀️
bu odada uzun sure kalınmaz haberın olsun. kaderın farklı olacak.
Nasıl yani
Çok güzel inşallah severek kulanirsiniz
Ben beğenmedim kanka iade edin
Başkalarını düşünerek yaşanmaz
Tahta kurtları beğendi
Sen beğendiysen bizim için önemi yok
Güzel… modern
İyi günlerde kullanın
valla çok güzel zevkiniz var
Allah içinize sindirsin
Aşkım sizin eviniz zaten başkalarına ne ya
Benlik değil