Benim içime çok sinmedi açıkcası. Sehpa da halı da desenli olunca ikisi birlikte uyumsuz gibi geldi. Peki sizce nasıl? Evimizin dekorasyonuna uymuş mu?
Koltuklar frambuaz ya da kahve olucakti halısa düm düz desensiz siyah ortasinda sadece beyaz gül duvarlar dalgali mavi kırmızi karısık aman allahım gelde o evde otur.
Böyle bir zevksizlik yok ya😂 bir geçiş rengi kullanaydınız halı gözlerime kramp girdi
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçiş renginden kastınız nedir? Eşyalarımızı henüz yeni aldik da yeşil renkte aksesuarlar dekorasyonu tamamlamayı düşündük. Halı olarak sizin öneriniz nedir mesela çok zevkli bir insan olarak yorumunuzu merak ettim
Bak şimdi arkadaki aynayı da atın. Koltuklar ağır bir renk ama tasarımcı yastıklarla bunu almaya çalışmış güzelde olmuş. Aykırı ama şirin bir hava katmış. orta sehpa mükemmel. Özellikle koltuklar ve tv ünitesi arasında parkeyle beraber geçiş kolaylığı sağlamış. kapı yemek masası sözüm yok. Ama halı mutfak halısı gibi iğreti durmuş. Daha sade ve beyazsin bir seçim 10 numara olurdu bence. Zevksiz deme sebebim koyu renk giyinmiş turuncuya yakın çantası olan kadına beyaz ayakkabı giydirmissiniz.
Shaggy halı bu kombine olmaz bence spor eşyalara shaggy kokoş durur çok uyumsuz gözükür gri de olsa resime tekrar baktım bir tek parkeler sırıtıyor sadece :))
En İyi Cevaplar