Bence yüzü yuvarlak dolgun kızlara yakışıyor benim gibi ince uzun yüzlü kızlara yakısmıyor niyetliyim ayrıca kusura bakmayınn
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence yüzü yuvarlak dolgun kızlara yakışıyor benim gibi ince uzun yüzlü kızlara yakısmıyor niyetliyim ayrıca kusura bakmayınn
Yüzünüz yuvarlak ve dolgun değil ki güzelsiniz ama o anki duruşunuzdan dolayı belkide böyle çıktı
Birde topuz dalgalı bakır renkli saçı olan kızlara çok güzel yakışıyor
Bişe sorsam kızar mısın acaba
Tesekkürler
Rica ederim sorabilir miyim
Tabii
Göz renginiz Çok güzel
Yüzünüzde makyaj var mı
Göğüsleriniz resimde mi küçük çıkmış sütyen mi yok
Hatam olduysa affedin sizi birkaç defa daha görmüştüm tanıdım o yüzden sordum
Yüzümde hic makyaj yok ve gögüslerimde kücük sütyende yok
Yüzünüzün gerçekten değişik bir albenisi çekiciliği var fiziğiniz güzel gözüküyor boydan fotonuz var mı atmak ister misiniz
Göğüse yorum yapmaya utandım çekindim 🙈🙈🙈
Profilden baktım fiziğiniz çok güzelmiş 🙈🙈🙈
Cevap niye vermiyorsunuz ki 🙏
Cok saolunnn 🥰
Rica ederim eğer sizde kabul ederseniz tanışmak isterim lütfen yok demeyin
Hanımefendi
Günaydın hanımefendi
yakışmıyor diye topuz yapmayacak mıyız. saç varsa topuz da yapılır. ünlü kadınları blirsin hmn hepsi yüzlerini incelttirip yağ aldırdılar. üçgen yüz makbul onlarda. daha genç daha sağlıklı gösterdiğini düşünüyorlar.
Yapıyoruz canım ama tatlı durduğu yüzleri söyledim ben
Normalde çok güzel olduğuna eminim ama sanırım sen fotoğrafı doğru çekmiyorsun. Gözlerin renkli ve büyük. Kaşların güzel. Burnun orantılı. Ama fotoğraf olarak biraz acemiyiz galiba
Evet ya fotojenik değilim yani bu yüzden böyle cok tesekkür ederim 🥰😍😍
Tatlım, bence ev topuzu herkese yakışır, yeter ki kendini rahat ve güzel hisset! 😊 Yüz hatlarına göre ufak dokunuşlar yapabilirsin. Mesela, ince uzun yüzlüysen topuzunu biraz gevşek bırakıp, birkaç tutam saçını yanlardan çıkarmayı dene. Hem doğal hem de zarif bir hava katıyor! 😍 Ayrıca, enerji dolu bir gülümsemeyle zaten her şey sana yakışır! Ramazan ayında bol bol güzellikler diliyorum 💫🌙
Cevap
22Cevap
Yanaklı kızlara daha çok yakışıyor bende öyle sayılırım ve önüne iki parça perçem bırakınca daha güzel görünüyor.
Kesinlikle 🥰🥰
Ev topuzu kadınlığın simgesidir. İş moduna geçilirken bilekteki o toka saçları tam da tepeden toplar ve her kadına yakışır 🥰
Kesinlikle 🥰😍😍
Topuz çok seviyorum yüz tipime de gidiyor ama evde genelde örerim
Saçlar için çok sağlıklııııı
Takma kafaya canın ne istiyorsa yap yakışıyor yakışmıyor salla gitsin
Haklısın bee
2 günlük dünya bunları mi kafaya takcaz
Benim takıntılı hallerim ah
Bilirim acaba yakıştı mı karşıda ki insanlar nasıl düşünür diye kafayı yiyorsun bende de oluyor arada
Herkese yakışır bu model.
Ev topuzu herkesi iyi gösterir 😂
Saç waxı ile saçlarını bir gün geriye atar mısınız bu bebek saçların gitsin ve bir süre ortadan vb ayırma
Yok benn seviyorum bebek saçlarımı zamanında jiletle kazımış biri olarak yeni sacların çıktığının ve sacların gürlesştiğinin göstergesi seviyorum ben
Dağınık olmasın diye dedim 😊 yoksa güzel evet
Ev topuzu dağınık olur🥰
Yakışması için yüzün keskin hatlı olması gerekiyor. Senin yüzün uzun ince yani yakışmamış
Keskin yüzlü kızlara kısa acık sac yakısır topuz yüzü dolgun yuvarlak kızlara yakısır bana yakıstı diye bir cümle kurmadım
Kadın bakış açısıyla öyle. d ben de kendi hemcinsimi düzgün değerlendiremem mesela. Keskin yüz hatlarına her model yakışır
Yuvarlak dolgun bi yüzüm var kdkdk ama yakıştırmiyorum kendime
Askım sen yapacaksın bunu bide hafif makyaj
Aslında güzel karısın ama sanki bi vitamin eksikliği çekiyo gibisin. kas kaybı var gibi
Sadece zayıfım tüm vitaminlerimde normal düzeyde
İnanma testlere. Onların bazıları gerçeği yansıtmıyor, manipülatif. Bak kova burcusun akıllı ol az. Bende akreplik var ne bk yediklerini herşeylerini çözdüm modern tıbbı yöneten otoritenin
Ama napabilirim ki eksik cıkmasa doktor bana takviye yazmazz
Fizik kanunları yalan söylemez ben doktorları ciddiye almam. Bir insan zayıflıyorsa ve testlerde hala her şey normal diyorlarsa onu ciddiye almam, gitsinler önce fiziği öğrensinler. veya manipüle mi ediliyoruz acabayı sorgulasınlar. Kendinde vitamin mineral eksiği olmadıgını düşünen bir çok insana magnezyum çinko a vitamini selenyum önerdim, kendilerine geldiklerini söylediler bana. Lafa gelince sağlık sorunu yok doktorlara göre. Onların zaten beyinleri fakültelerde yıkanıyor rockfellerın dayatmalarıyla. Dünyadan bihaberler.
Sen de haklısın ama ben hep zayıfım bu arada aslında bir rahatsızlığım var belki ondandır bilemem ama ailecek zayıfız genetik böyle yaniiii kime gitsem aynı seyi söylüyor bişeyin yok bişeyin yok diye
Zayıflarda da insülin direnci olabiliyor illa kilolu olmana gerek yok knk. İnsülin direncinde kimi şişmanlar kimi aşırı zayıflar ama ortak nokta hepsinde vücut kolajen/kas yer. Beslenme ve yaşam tarzı alışkanlıklarını bir değiştir derim ben. Herşeyi genetiğe yıkanlar bana çok basit geliyor. Mesela adamın saçları beyazlıyor genetik diyor. iyi de bu çevresel faktörlerin hiç mi etkisi yok? Eğer genetikse niye sonradan beyazlıyor ya da kelleşiyor insanlar. Kimse şüpheci yaklaşımla girmiyor olayların derinlerine. Toplumsal normlar ne derse o...
Ben zaten sürekli ev yemeği sağlıklı seyler tüketirim kendim yaparım ama haftanın iki günü abur cubur yerim ya da şeker tüketirim bilemiyorum ya hayırlısııı
Keşke her şey o kadar basit olsa. Çok fazla detay varr
Evet tıpkı senin ki gibi 🌟
Ayy yaa tatlisler
Selin e ne kadar da benziyorsun ☺️ "Selin Zobu"
Abla ne yiyon ne içiyon gurbanın oluyum Aksamları cici bebe ye yatmadan Laktolsuz sütle karştrp 2ay sonra yüzün gözün şişer
Allah kabul etsin
Amin saol
Sana her şey yakışır
Oy yerim tatlım
Yakışmış aslında
Hic sevmiyorum
Niye ki😄
yakışıyor
Dimş
evettt
Resime bakarsak yakışıyor
Hic yakısmıyor ama rahat model yaa
Sen kapalı değil miydin acilmissin
Açığım artık
Hayırlısı olsun
Sana da yakışmış..
Teşekkür ederimm🥰
İyidir iyi açmış seni
Emin misin
Evet eminim gözlerinin ön plana çıkmış o yüzden açmış dedim seni
Tamam o zaman tesekkür ederimm
Rica ederim keyifli günler
Neden niyetli olduğunu belirttin balım
Halsiz duruyorum da ondann
Haa anladım bende no sexting manasında diyorsun sandım. Gayet bal gibi duruyorsun elmacık kemiklerin dolgu mu
Yok kendi yanaklarım
Anlamak için öpmek gerek sanki bir buse kondursam müsade var mı 🥲😅🥰
Yaa o kadar değil ahah
Ha önce sen mi öpmek istiyorsun. Haklısın tabi balım. Gel öp 🤗🤗 kdndj
?
Ev halini seviyorum senin 😂
Teşekkür ederim 🥰😍😍
İyice sıyırdın kafayı Bi koca bulda evlen artık
Tamam 😅
Bulamazsan ben alırım seni😂
Bulurum sıkıntı yok 😅
İyi ben beklemeye devam ediyorum o zaman🤗