Alışveriş & Hediyeler Çeyizinde çiçekli tabak kullanır mıydınız? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bazıları sıcaklık katıyor diye kullanıyor. Siz tercih eder miydiniz? Çeyizinde çiçekli tabak kullanır mıydınız? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben kullanırdım sanırım ama eşim ne derse o.. 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayır çiçekli böcekli şeyler hoşuma gitmiyor. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Genellikle Yorumla
Matmazel58 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Ben matt Siyah tabaklar kullanıyorumÇiçekli hiç düşünmedim, tercihlerimin arasında yok gibi 1 0 Yorumla
Milesmitey Takip Et Xper 2 Yaş: 47 +1 yıl Kadınların. Zevki. ...)) hayır tercih. Etmezdim. Sonuçta. Yemek yiyeceksin yani o kadar çatapata ne gerek var bence gereksiz 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sade beyaz ve siyah favorim 🍀 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Siyah şık duruyor almadığıma pişmanım Yorumla tuba-sueda +1 yıl Siyah şahane ya.. Alalım bence😃🍀 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Stok bitmiş bekliyorum Yorumla tuba-sueda +1 yıl Haa iyi vakit var yaniii🤣 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Evet iyi olur 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. kullanırdım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben kullanırdım sanırım ama eşim ne derse o..
Hayır çiçekli böcekli şeyler hoşuma gitmiyor.
Genellikle
Ben matt Siyah tabaklar kullanıyorum
Çiçekli hiç düşünmedim, tercihlerimin arasında yok gibi
Kadınların. Zevki. ...)) hayır tercih. Etmezdim. Sonuçta. Yemek yiyeceksin yani o kadar çatapata ne gerek var bence gereksiz
Sade beyaz ve siyah favorim 🍀
Siyah şık duruyor almadığıma pişmanım
Siyah şahane ya.. Alalım bence😃🍀
Stok bitmiş bekliyorum
Haa iyi vakit var yaniii🤣
Yok hayır sadelikten yanayım.
Kullanırdım çok güzeller 😍
Evet iyi olur
Sadelik herzaman daha güzel
kullanırdım
olabilir