Oha cidden en kötüsü 100 bin olmuş ben kına gecemi salonda yapayım dedim ama şok oldum bu neeeee Bu neeeee Ne alaka ya 200-300 kişilik yerler 40 binden başlıyor nasıl ödeyeceğim nişanlıma biraz bekle diyeceğim mecbur oha ya
Güncellemeler
+1 yıl
Ciddi cevaplar verin evet bence de saçma ama mecbur kına düğün yapacağız of sinirlerim bozuldu bu kadar paraya ben nereden salon tutayım
Olmuyor işte anan baban kaynanan ağzını tıkmak lazım nişanlım da istiyor sonuçta bi kere evleniyoruz diyor ona kalsa nişan da yapacaktık ben istemiyorum evde olsun dedim
Bu seferde karşı taraf üstünlük taslıyor biz yaptık siz yapamadınız falan diye benim de atamam olmadı daha para kazanmıyorum ailemin de o kadar geliri yok çok üzülüyorum gerçekten dua ediyorum her gün atanayım da halledeyim diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne kadar seviyorsunuz kiminiz bos seylere para vermeyi
Ya yav senin aldığı kız kına yapmayacak mı
Tarzım degil. Yapmasini istemem veya bir evdede bu olabilir. O kadar parayi kendine saklasin daha hanimefendice bence.
Olmuyor işte anan baban kaynanan ağzını tıkmak lazım nişanlım da istiyor sonuçta bi kere evleniyoruz diyor ona kalsa nişan da yapacaktık ben istemiyorum evde olsun dedim
Bence senin dusuncen cok hanimefendice. Keske mualif olunmasa 100 k cebinde kalsa. Daha guzel seylere harcanabilir o para bana kalsa
Bu seferde karşı taraf üstünlük taslıyor biz yaptık siz yapamadınız falan diye benim de atamam olmadı daha para kazanmıyorum ailemin de o kadar geliri yok çok üzülüyorum gerçekten dua ediyorum her gün atanayım da halledeyim diye
Bu tarz seyler insani evlilikten sogutuyor. Allah yardimcin olsun suraya bak
devlet kurumlarıjın yerlerini araştır
Nereler oralar
Her kurumun düğün salonu vardır. mesala öğretmen evi bunları arastır
İyi de devlet memuru değilim
Fark etmiyor boş yer varsa veriliyor
Hmm peki nasıl randevu alınır
Hiç öyle şeylere gerek yok, boşuna para vermeyin
Direkt gerdeğe geçin