Sonuçta o hayatı kuracak ve yaşayacak o iki insan. Maddi destek yapın ama bırakın o insanlar nasıl yapmak istiyor ise öyle yapsın. Aileler neden bu kadar müdahil olur şahsen ben hiç anlamam. Ev kuruyorlar ama alacaklarına aile karar veriyor, istemeye geliyorlar ama takılacak altınlara aile karar veriyor. Kızın kocası karşısında giyeceği sütyene külota bile inkar karar veriyor resmen. Biz kimle evleniyoruz arkadaş? Bırakın gençleri kendi haline de canları ne istiyor ise öyle yapsınlar.
hikaye. gereksiz bir kadın ve o kadının gereksiz ailesiyle toptan evlenmediğiniz sürece çıkacak masraf mantık çerçevesinde 70bin'den yukarı değildir. eğer daha fazlası çıkıyorsa kerizleniyorsunuz demektir.
fotoğrafta konu olan miktarı ödersem gerdek için gelin tarafındaki bütün 20-35 yaş arası kadınları odaya doldurmayı talep ederim.
Bencede çok gereksiz, insanlari somurmektir bu. Ozellikle bayan tarafi yapiyor bunu kızlarımız yapıyor * genelleme yapmıyorum bazilariniz yani. Hatta belki bor çoğunuz ama hepiniz demiyorum dikkat edin. Her neysee; kimse sizin giyeceginiz ic camasirina kadar almak zorunda degil kizlar, bu somurgeciliktir, gormemisliktir. Acizliktir. Yapmayin. Ilber hocanin dedigi gibi, mobilyaci degil dunyayi gezin, dunyayi
insanlar evleniyor, iki kişi yaşayacak evde çift açılır kapılı 545lt'lik buzdolabının ne işi var? vitrinde sergilenecek bardak çanak için salon odasında vitrin, komodine ne gerek var? tv izleme seviyesi 3metre bile olmayan yere 165 ekran tv almaya ne gerek var? iki kişinin çamaşırları için 10kglık çamaşır makinasına ne gerek var?
En İyi Cevaplar