Alışveriş & Hediyeler Çeyizdeki gereksiz eşyaları satarak yurt dışına balayına gider miydiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çeyizde gereksiz görülen ama kıymetli eşyaları satıp balayına gider miydiniz? #profilo Çeyizdeki gereksiz eşyaları satarak yurt dışına balayına gider miydiniz? Cevapla Çeyiz Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet giderdim tabi ki de.. balayı harika bir fikir 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bence de bir daha zor gidilir zaten
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl + Ne kadar ne satıcaz da balayına gidicez. Bir de yurt dışı. 🤣 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Avrupa olarak bakma uygun yerlerde var Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bu süper bir fikir kullanılmayacak eşyayı hızla satıp balayına gitmek iyiymiş 🍀🗝️ 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Nerede garip guraba fikir bulduysan orada beni ara 😬🤣 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Derhal 😅🤣😘 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl O gereksiz eşyaları almadan ve düğün olayına girmemek daha güzel olurdu 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hediye gelenler satılabilir Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl O kadar para çıkabiliyorsa jfkdfk 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çıkabilir neden olmasın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Düğün yapma mis gibi balayına git. Milleti eğlendireceğine kendin eğlen 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İkisinin yeri ayrı Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yapardım ama yurt dışına yetebilir mi bilmiyorum 1 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İyi fikir haYapcam bunu 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tabii Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Madem satacağız niye aldık ki yatırım mı yaptık. d 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hediye gelenler Yorumla ouzinyo +1 yıl Hediye satmak mı o da ayıp olur Yorumla
_theReapeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl O kadar para cıkarsa tabi isterim :D 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne umutsuz oldunuz sizler böyle 🤣🤣 Yorumla
Plastikmafia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kızına saklıcak bişiyğn yoksa sat 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O da doğru Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Hayır duzenli tatil yapmayı tercih ederim 🤪 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. giderdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet giderdim tabi ki de.. balayı harika bir fikir
Bence de bir daha zor gidilir zaten
Avrupa olarak bakma uygun yerlerde var
Bu süper bir fikir kullanılmayacak eşyayı hızla satıp balayına gitmek iyiymiş 🍀🗝️
Nerede garip guraba fikir bulduysan orada beni ara 😬🤣
Derhal 😅🤣😘
O gereksiz eşyaları almadan ve düğün olayına girmemek daha güzel olurdu
Hediye gelenler satılabilir
O kadar para çıkabiliyorsa jfkdfk
Çıkabilir neden olmasın
Düğün yapma mis gibi balayına git. Milleti eğlendireceğine kendin eğlen
İkisinin yeri ayrı
Yapardım ama yurt dışına yetebilir mi bilmiyorum
İyi fikir ha
Yapcam bunu
Tabii