Böyle satıcıları gördükçe sizde benim gibi yurtdışından alışveriş yapmayı doğru buluyor musunuz?

Ülkemizdeki esnaf niye bu kadar fırsatçı ya şuna bakar mısınız. Mesela bu ürünün 1 tanesi Temu'da 55 TL iken Hepsiburada ve diğer sitelerde 2.400 küsur TL ye satılıyor. Aklınca gümrük vergisini müşteriye yıkıp üstüne yetmezmiş gibi stoğundaki mallarıda toplu alışveriş yapıp bize aldırmayı düşünen esnafımız var bu kadar mı dolandırıcı oldu bu millet ya aklınca benim paramla bi sürü ürün alıp bana da dalga geçer gibi sadece bi ürünü verecek yani onun deposundaki ürünlerde benimken. Bunlar bizi aptal yerine koyuyor resmen şuna bak ya sinirlendim akşam akşam.
Paramız Türkiye'de kalsın dedikçe böyle satıcılar yüzünden dışarı gidiyor paramız.
Böyle satıcıları gördükçe sizde benim gibi yurtdışından alışveriş yapmayı doğru buluyor musunuz?