Bazı markalar epey pahalı biliyorsunuz ama dayanıklılık vaat ediyor.

Bazı markalar epey pahalı biliyorsunuz ama dayanıklılık vaat ediyor.

Ben bir çamaşır makinesine 110 bin tl vermezdim sanırım. çok zengin olsam bile. bazı eşyalar bana göre belirli fiyatın üzerine alınmamalı ne kadar iyi olursa olsun ama herkesin kendi düşüncesi tabi ki.
15 bin üzeri olmaz
Bence de abla ama sen daha iyi bilirsin ben hiç anlamıyorum ev eşyalarından
7 binden başlıyor o da maalesef pek alınacak gibi değiş6
Şu anki piyasada o kadar para vermem çünkü aslında onların vaat ettiği uzun ömür değil kendilerine bir hesap yapıyorlar O hesabın sonunda o ürünün Yıllar Boyunca maruz kalacağı Garanti masraflarını önden peşin almış oluyorlar Sonuçta kul yapısı illaki bozulacak
110 bine çamaşır makinesi var mı gerçekten. Nasıl fakirsek artık pahalı eşyaların varlığından bile haberdar değiliz. Maddi durumum iyi olsa bile bir makineye o kadar para vermezdim ben.
Var evet
Cevap
9Cevap
miele markası ise hiç bir beyaz eşya markası yarışamaz bile öyle söyliyim
Hangi anlamda kuzucum
kalite performans dayanıklılık
Tasarruflu olması gerekiyor.110 bine var mı cidden inanılır gibi değil bilmiyordum😃🍀🗝️
Bu markanın öyle ürünleri var canım mesela
Bilmiyordum 😃
verilmez oldu ki versem bile en az 50-60 sene götürecek kadar kullanışlı olması gerek
Evet
Teknolojisi geride kalıyor. Çıtır sevgili her zaman iyidir.
A101, BİM gibi yerlerin sattıkları bile 5-6 sene gidiyor. Son aldığım çamaşır makinesi 4000 liradan azdı. Bozulursa yine alırım. Bu kadar basit.
101den aldıydim
Hayr ne bu altn kaplama filan mı
Altın kaplama olsa duramazdık aşk 🤣🤣
110 tl yi makineye versem çalıştırmaya kıyamam ki
İşte bunlar tasarım, ünlü marka modeller oluyor. Böyle bize göre fazla fiyatları oluyor
Gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Bir tık pahalı
Vermezdim.
Yay en cömert burç
Cömertle alakası yok ki 🤔 25000 liraya alıp 3-5 yıl sonra daha teknolojik bir makine alırım daha iyi.
Öyle değil mi 🤔
Hayir verilmez
Araba fiyatı valla. Muhtemelen vermezdim.
durumum iyiyse evet
Vermem
hayır
asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?