Alışveriş & Hediyeler Sizce tabaklar bardaklarla uyumlu olmalı mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bugün izlediğim bir programda gold bardaklar platin tabaklarla uyumsuz dediler. Buna katılıyor musunuz?#profilo Sizce tabaklar bardaklarla uyumlu olmalı mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence uyumlu olursa daha güzel olur 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bugün ben de aynı şeyi düşündüm u Barış_LonelyForever +1 yıl 🌺
AyzTmr Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Uyumlu olsa daha iyi olur. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet uyum aranıyor Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Evet olmalı ben 40 senedir restorat işindeyim uyum çok önemli bir detay 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl olmalı hatta misafir takımların hepsi birbiri ile senkronize olmalı mesela bardak çatal kaşıklar vs 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uyumsuz göz yorar gold ve platin ikiside ağır renkler zaten ikisi aynı anda kullanılmamalı bencede 1 0 Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bence gayet güzel 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Görsel için mi diyorsun Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. olmalı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence uyumlu olursa daha güzel olur
Bugün ben de aynı şeyi düşündüm
🌺
Uyumlu olsa daha iyi olur.
Evet uyum aranıyor
Evet olmalı ben 40 senedir restorat işindeyim uyum çok önemli bir detay
olmalı hatta misafir takımların hepsi birbiri ile senkronize olmalı mesela bardak çatal kaşıklar vs
Uyumsuz göz yorar gold ve platin ikiside ağır renkler zaten ikisi aynı anda kullanılmamalı bencede
Tabii ki renk uyumu çok önemlidir
Bence uyumlu olmaması güzel.
Katılıyorum. Hoş bir görüntü olmuyor.
Uyum olmalı tabi ki
Uyum masa dekorunda da iyidir 🙂🍀🗝️
Bence gayet güzel
Görsel için mi diyorsun
illa ki
Evet
Renk uyumun takılrm
olmalı
Kesinlikle olmalı