Diğer Gavenizi cam bardakta mi içersiniz karton bardakta mi? DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu saatte gave sakıncalı içmeyin. Güncellemeler1 yıl bu da mı süper brütüs? Gavenizi cam bardakta mi içersiniz karton bardakta mi? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
celebface Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl kagit bardaktaki kagit bardak kokusunu almiyor musunuz? imkanim varsa cam bardakta kesinlikle 1 1 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Sevmiyorum camda bişey icmeyi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Keşke bir 10 yaş büyük olsaydın ne kadar yakışıklısın 1 5 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürluk durum yoktu gerçekler bu. Senin olan kadın ne şanslı. Allah bana da senin gibisini nasip etsin gözüm gönlüm açılsın Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Çok mütevazisiniz 🙏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnan değil gerçekler Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Sağolun Yorumla
mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Camda olsa daha iyi tabii genelde pek kahve tercihte etmiyorum 1 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Afiyet olsun, fıncanda ☕ 1 1 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Teşekkürler 💫 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 350 cevap paylaştı. Kedili kupamda içerim 🐈 1 2 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Afiyet olsun 🌹 Yorumla Elleira 1 yıl Teşekkür ederim efenim size de☕🐱 Yorumla
kαrαkσlpαcı Takip Et Xper 3 Yaş: 33 1 yıl Cam bardak ama iş yerinde ayak üstü içince karton bardak kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne içerdik ve üniversite kantininde 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. karton bardakta çay da kahve de içmem 1 0 Yorumla
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 967 cevap paylaştı. Cam kartonda tadı çok kötü geliyor 1 0 Yorumla
Gizlimsi123 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Tencereden 1 6 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Helal sana kralım Yorumla Gizlimsi123 1 yıl Sağolsasın sadrazamım Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Estağfurullah hünkarım Yorumla Gizlimsi123 1 yıl Orduyu topla fetihe çıkıyoruz Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Emru ferman yüce hünkarımızındır Yorumla Gizlimsi123 1 yıl Ya Allah Ya Bismillah Hücum o zaman Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 320 cevap paylaştı. Kahve icmem 1 5 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Bağımlılık yapıyor, en iyisi Yorumla miyan_çakır 1 yıl Bana hep zenginlerin Can sıkıntısıni geçirmek için icat ettiği bir şey gibi geliyor ya en iyisi su Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Zengin değilim ama muptelasiyim günde 10 bardak kahve içiyorum Yorumla miyan_çakır 1 yıl Neeeee sen şaka msin sağlığa çok zararlı Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Çarpıntı yapıyor çok, 24 saat nöbet usulü çalışıyorum uykumu açsın diye içiyorum aslında Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 782 cevap paylaştı. Camda içerim 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cam bardak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nerelisin topraam 0 2 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Orta Afrika Cumhuriyeti güzel kardeşim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Muğlalı havası var sen de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kagit bardaktaki kagit bardak kokusunu almiyor musunuz? imkanim varsa cam bardakta kesinlikle
Sevmiyorum camda bişey icmeyi
Keşke bir 10 yaş büyük olsaydın ne kadar yakışıklısın
Teşekkür ederim
Teşekkürluk durum yoktu gerçekler bu. Senin olan kadın ne şanslı. Allah bana da senin gibisini nasip etsin gözüm gönlüm açılsın
Çok mütevazisiniz 🙏
İnan değil gerçekler
Sağolun
Camda olsa daha iyi tabii genelde pek kahve tercihte etmiyorum
Afiyet olsun, fıncanda ☕
Teşekkürler 💫
Kedili kupamda içerim 🐈
Afiyet olsun 🌹
Teşekkür ederim efenim size de☕🐱
Cam bardak ama iş yerinde ayak üstü içince karton bardak kullanıyorum.
Kaahvem.. türk fincanında içerim
Cam tercihim ama kartında olur
Ne içerdik ve üniversite kantininde
karton bardakta çay da kahve de içmem
Cam kartonda tadı çok kötü geliyor
Tencereden
Helal sana kralım
Sağolsasın sadrazamım
Estağfurullah hünkarım
Orduyu topla fetihe çıkıyoruz
Emru ferman yüce hünkarımızındır
Ya Allah Ya Bismillah Hücum o zaman
Kahve icmem
Bağımlılık yapıyor, en iyisi
Bana hep zenginlerin Can sıkıntısıni geçirmek için icat ettiği bir şey gibi geliyor ya en iyisi su
Zengin değilim ama muptelasiyim günde 10 bardak kahve içiyorum
Neeeee sen şaka msin sağlığa çok zararlı
Çarpıntı yapıyor çok, 24 saat nöbet usulü çalışıyorum uykumu açsın diye içiyorum aslında
kartonda tadı ayrı bi güzel oluyo
Camda içerim
Kupada 💅🏻
Kupam var onda içerm
Farketmez
Plastik hariç hepsi
Karton bardaktaki kahveye kahve demem
Cam bardak
Cam bardakta
Fark etmez
Kupada
Nerelisin topraam