Alışveriş & Hediyeler Çeyizinizde çocuğunuz giyer diye örgü elbiseler olacak mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çeyizinizde çocuğunuz için de el örgüsü parçalar olacak mı? Çeyizinizde çocuğunuz giyer diye örgü elbiseler olacak mı? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sanırım olmaz ama eşim örerse olabilir. ya da biz kendimiz alırdık kızımız için 🌸 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Almak en kısa yol 🤫
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çocuk düşünmüyom ki ben 😅 sevdiğim kızla baş başa kalmak isterim yia 🥰 1 5 Yorumla Cod2009 +1 yıl Belki olur örgü giysi orası gelmeden bir şey diyemem Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çocuksuz olur mu ki Yorumla Cod2009 +1 yıl Çocuklar çok tatlı masum oluyor küçükken bebekken yani severim ama bakımı zor be ya 😅 Yorumla Cod2009 +1 yıl Misal sen evlensen eşin çocuk istemese ne dersin 😉 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Duruma göre bakarız Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Annem bir sürü örmüş ama bana demode geliyor yine de el emegidir saklayabilrm 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ay hayir ceyizime bisi alma gibi bi planim yok 😃 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yapan çok var hoşuma da gitti görünce Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Dogrudur Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. olmazdı, ben alırdım ona 1 0 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Çeyizim olmayacak. 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden ki Yorumla Gece__Meleği +1 yıl Saçma ve gereksiz buluyorum çünkü evlenince de alınır. Evlenmeden önce eşyaları hazırlayıp bekleteceğime evlendiğimde alırım. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O da olabilir Yorumla
Reklamcohen Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Kendi tasarımım tarot kartları olacak 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Merak ettim görseli var mı Yorumla Reklamcohen +1 yıl Burada ilk günüm henüz öğreniyorum kullanmayı 😅 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Peki :) Yorumla
Hellams3338 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Babannemin ördükleri var 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Eskiler hep örerdi. Yorumla Hellams3338 +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sanırım olmaz ama eşim örerse olabilir. ya da biz kendimiz alırdık kızımız için 🌸
Almak en kısa yol 🤫
Çocuk düşünmüyom ki ben 😅 sevdiğim kızla baş başa kalmak isterim yia 🥰
Belki olur örgü giysi orası gelmeden bir şey diyemem
Çocuksuz olur mu ki
Çocuklar çok tatlı masum oluyor küçükken bebekken yani severim ama bakımı zor be ya 😅
Misal sen evlensen eşin çocuk istemese ne dersin 😉
Duruma göre bakarız
Annem bir sürü örmüş ama bana demode geliyor yine de el emegidir saklayabilrm
Ay hayir ceyizime bisi alma gibi bi planim yok 😃
Yapan çok var hoşuma da gitti görünce
Dogrudur
Olmassadq sorun digil alırız
olmazdı, ben alırdım ona
Çocuk olmadan bişey yapmam
Çeyizim olmayacak.
Neden ki
Saçma ve gereksiz buluyorum çünkü evlenince de alınır. Evlenmeden önce eşyaları hazırlayıp bekleteceğime evlendiğimde alırım.
O da olabilir
Kendi tasarımım tarot kartları olacak
Merak ettim görseli var mı
Burada ilk günüm henüz öğreniyorum kullanmayı 😅
Peki :)
Babannemin ördükleri var
Eskiler hep örerdi.
Aynen
Bir yerde saçma geliyor
ahahah yok artık
Var zaten😀
Olmayacak