Alışveriş & Hediyeler Evlenirken beyaz eşyayı siz mi seçersiniz yoksa eşinize mi seçtirirsiniz? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bence en doğrusu benim seçmem olur. Evet evet kesinlikle ben seçmeliyim. Ya sizce? Evlenirken beyaz eşyayı siz mi seçersiniz yoksa eşinize mi seçtirirsiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beyaz Eşya Soruları Beyaz Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. ben tabi ki de eşimin seçmesini isterdim.. çünkü kadınların seçimi daha güzel olur ayrıca eşimin zevklerine güvenirdim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O işlerden kadın kısmı anlar getirir ben de muhssebesel kısmıyla ilgilenirim o işin 😀 1 2 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Vaovv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😎 Yorumla
pamukrella Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sen seçiceksin tabi eşin seçse ne eşin mi kullanıcak 0 0 Yorumla
AaBaCaDde Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Birlikte secilir 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Belki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ben tabi ki de eşimin seçmesini isterdim.. çünkü kadınların seçimi daha güzel olur ayrıca eşimin zevklerine güvenirdim.
O işlerden kadın kısmı anlar getirir ben de muhssebesel kısmıyla ilgilenirim o işin 😀
Vaovv
😎
Sen seçiceksin tabi eşin seçse ne eşin mi kullanıcak
Kendim seçerim kullanacak olan benim
Tabiki gelin seçer
beraber seceriz
Birlikte secilir
Belki
Ben seçerim
Beraber ortak olur
Beraber
ikinci el yeterli