Alışveriş & Hediyeler Çeyizinizde anneniz hariç kimlerin emeği var? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Çeyizinizde aile büyüklerinin ördüğü parçalardan var mı? Çeyizinizde anneniz hariç kimlerin emeği var? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çeyizim de benim emeğim var 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bu yorum beni duygulandırdı u Barış_LonelyForever +1 yıl 🤗
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Erkeğin çeyizi kendini ekonomik olarak sağlam olmasıdır :) 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Erkekler de yapıyor ki çeyiz Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Valla ben yapacak olsam belli başlı şeyler var zaten geri kalan da zaten olur Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Kardeşimin var. Kariyerimi en üst levele taşımaya o ikna etti kdfldfkd 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bir erkeğin çeyizi hiç kimsenin oturmadığı yüzüdür diye bir söz vardı bir aralar xcvx 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kim demiş o sözü Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl instagramda çıkıyor arada bir kadın içinde hiç bir zaman gitmediği banglovmuş :D Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl aile büyükleri hala teyze nine herkes 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne kadar güzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimse karışmadı, zevk meselesi olduğu için. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Karışmak değil hediye ediliyor. Cevap sahibi +1 yıl O okey.
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Anneannem teyzem hala yengem herkesin var 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kimsenin yok 😄 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Vardır vardır 🤫 Yorumla FiqHShott +1 yıl Annemden başka yok ne yazık ki 😂 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. ceyizim yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çeyizim de benim emeğim var
Bu yorum beni duygulandırdı
🤗
Erkeğin çeyizi kendini ekonomik olarak sağlam olmasıdır :)
Erkekler de yapıyor ki çeyiz
Valla ben yapacak olsam belli başlı şeyler var zaten geri kalan da zaten olur
Kardeşimin var. Kariyerimi en üst levele taşımaya o ikna etti kdfldfkd
🤣🤣
Bir erkeğin çeyizi hiç kimsenin oturmadığı yüzüdür diye bir söz vardı bir aralar xcvx
Kim demiş o sözü
instagramda çıkıyor arada bir kadın içinde hiç bir zaman gitmediği banglovmuş :D
aile büyükleri hala teyze nine herkes
Ne kadar güzel
Kimse karışmadı, zevk meselesi olduğu için.
Karışmak değil hediye ediliyor.
O okey.
Anneannem teyzem hala yengem herkesin var
Anneannem
komşu teyze (gitti ama )
Benim ve teyzem dediğim kişinin
Ceyizim yok ablam yok😂🙋
Kimsenin yok 😄
Vardır vardır 🤫
Annemden başka yok ne yazık ki 😂
Kimse.
ceyizim yok