Alışveriş & Hediyeler Evinizde ütüyü kim yapıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl bizim evde abla denen doğal hizmetçi yapıyor iyi ki annem doğurmuş köleyi Evinizde ütüyü kim yapıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
redfield Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hiç kimse yapmıyor anca ben kendi gomleklerimi filan utuluyorum o kadar 0 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben yapıyorum. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl aferin hizmetçi encokbensorarım 1 yıl senin ötüne kızılcık sopasını...
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl ablam 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yaş gerçek mi Yorumla raif1923 1 yıl gerçek ablam ütüyü çamaşırı filan yapıyor ben masayı kurup topluyor ve bulaşıkları makinede yıkayıp yerlerine yerleştiriyorum ablamla yaşıyorum ablam evli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç kimse yapmıyor anca ben kendi gomleklerimi filan utuluyorum o kadar
Ben yapıyorum.
aferin hizmetçi
senin ötüne kızılcık sopasını...
Ben annem kardeşim babam hepimiz yani
Herkes kendi ütüsünü yapıyor
kafamızı mı elbiseleri mi
Tek başına olunca, maalesef kendim.
ablam
yaş gerçek mi
gerçek ablam ütüyü çamaşırı filan yapıyor ben masayı kurup topluyor ve bulaşıkları makinede yıkayıp yerlerine yerleştiriyorum ablamla yaşıyorum ablam evli
Ütümü o ne be
Saçma soru
saçmaysa cevaplama düdük
Canım anam
Ben tabiki