Ben başlarsam el örgüsü yelek... hiç sevmem yelek giymeyi yine de zorla alındı :(

Ben başlarsam el örgüsü yelek... hiç sevmem yelek giymeyi yine de zorla alındı :(
Senin gereksiz gördüğün hiç bir eşyayı kullanmayacaksin emin ol. Hatta bir süre sonra başkalarına hediye edeceksin. Kayinvaliden yelek zorla aldırdı ise onlarda yelek kullanan biri illaki vardır. Biraz zaman geçsin hediye edersin. Ayrica sende mutfak için eşya alırken asla fazla alma derim. Sonrasinda zaten bir şekilde aliyorsun. Kucuk ev aletinde de gereksiz hiç bir şey alma. Biz patlamış mısır makinesi dahi almıştık 🤦 şu an çok saçma geliyor bir kere dahi kullanılmadı. Esim illa almak için tutturmustu. O yüzden en çok kullanılacak eşya al. Gerisini boş ver
kayınvalidem yok tanımadığım için kendisini ne yapar eder bilemiyorum 😀 yalnız bana göre de danteller el örgüsü olan her şey aşırı gereksiz saçma
Görselin sahibini tanıyor musun? Geçen hafta bizim dükkanı patlattılar. Çeyiz takımları ve tekstil üzerine 250m2 kapalı alana sahip dükkanda ne varsa almışlar. Muhtemelen bu aile.
Cevap
7Cevap
Ben evlenmeyi zaten düşünmüyorum ama evlensem bile zaten çeyiz yapmazdım sadece evlenmeden önce evi dizerdik o kadar. yani gereksiz buluyorum
Çok şükür ne annem ne eşimin annesi böyle bir zorunluluğa sokmadılar 🙏.
Çeyiz alışverişi diye birseyden bahseden insan dan Allah aşkına uzak durun
Ev hazır gelecek olan gelsin eve göre eşya beğenelim olsun bitsin
Sen kocadan haber ver. Eşya biriktirmek saçma.🤪
23 yasinda bunu dusunmen cok guzel 🙂
böyle saçma şeyler yapmayacağım 😂
Dediğin gibi el örgüleri topuklu terlikler
Kaynanan ikna etmiş seni aldırmış 😅😃
Çeyiz önemli
Geleneksel kafaları sevmiyorum
Öyle bir şey yok.
Çok gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?