Herkese merhabalar,
Yaklaşık 1 yıl sonra evlenecehim ve eşyaları almaya başlıyorum. Ama hiçbir esyayla ilgili zerre bilgim yok. Özellikle yemek takımı, yatak, baza, nevresimler yorganlar, halı, perde, yemek masası, orta sehpa ürünleri ile ilgili marka. model, cins tüm önerilerinizi bekliyorum. Fiyat ve kalitede orta segment tercih ediyorum. Bütçem kısıtlı. Şimdiden herkese teşekkürler.
Not: Buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk alındı.
Yaklaşık 1 yıl sonra evlenecehim ve eşyaları almaya başlıyorum. Ama hiçbir esyayla ilgili zerre bilgim yok. Özellikle yemek takımı, yatak, baza, nevresimler yorganlar, halı, perde, yemek masası, orta sehpa ürünleri ile ilgili marka. model, cins tüm önerilerinizi bekliyorum. Fiyat ve kalitede orta segment tercih ediyorum. Bütçem kısıtlı. Şimdiden herkese teşekkürler.
Not: Buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk alındı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Normal mağazalardan bak sonra internetten indirimleri yakala tencere seti çelik olacak ise kesinlikle korkmaz alma, tabakları da alırken porselen olmasına dikkat et, seramik olanların ömrü çok kısa oluyor ve hemen kırılıyor. Bardak olarak da sakın su takımı diye satılan şeylere gitme derim öyle bir köşe de süs gibi duruyor onun yerine daha kullanışlı beğendiğin modelleri var lav markasının su ve limonata aynı olan takımları var ondan bakabilirsin tül perde demişsin en son bakılacak olan şeyler ev kendi evin ise sezon sonu olanlar daha uygun herecamda ölçü farklı olur aynı evde oturmayacaksan şu an onlara girme, küçük ev aletleri bakabilirsin, halı da koltuklar ve yatak odasına göre alınır renk uyumu kalan boşluğa göre
Hocam tencere setlerini falan internetten al. Ben tencere, tava, tabak kaşık vs bu tür şeyleri internetten aldımz trendyolda çok güzel şeyle rvar