Ortalama miktar aşağıdakilerden hangisi olabilir?

50-100 bin TL
100-200 bin TL
200-500 bin TL
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ortalama miktar aşağıdakilerden hangisi olabilir?

Çeyiz için harcanacak para miktarı, bireylerin kişisel tercihlerine ve bütçelerine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, ortalama çeyiz harcaması tutarı bölgeden bölgeye, ülkeden ülkeye, hatta şehirden şehire bile değişebilir. 2023 yılı itibariyle, çeyiz için harcanacak ortalama para miktarı hakkında kesin bir veri yoktur. Ancak, çeyiz için harcanacak miktarın genellikle kişinin gelirine ve yaşadığı bölgenin ekonomik koşullarına bağlı olduğunu söyleyebiliriz. Ülkemizde çeyiz konusunda yapılan araştırmalara göre, ortalama bir çeyiz için 20.000 TL ile 50.000 TL arasında bir bütçe ayırmak gerektiği belirtilmektedir. Ancak, bu tutar bireylerin tercihlerine, gelir düzeylerine ve yaşadıkları bölgenin ekonomik koşullarına göre değişebilir.
Cevap
1Cevap
Benim çeyiz bir tane bohça. Bu kadarı kafi. Robotum da olmayı versin. Bu arada iyi has çeyiz düzüyor annem de. Ben biraz zor evlenirim gibi.
O işler belli olmaz canım :)
Belli olur jfj
Çeyizi bilmem ama bir ev döşemek 500 Bin civarı
Fazlası gidiyor :)
En iyimser haliyle...
Ucuz da alınabilir tabii kaliteye bakılmazsa
Bir koltuk takımı baktım geçen gün o da Bellona çok iyi bir marka değil 70.000 TL Bir yatak odası 80.000 TL en basitinden
8 bine aldık 3 3 11 geçen ay yazlığa bizim. Biliyor musun gayet de iyi.
Geçen sene evet ucuzdu
200 500 civarı maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?