Elektrikli süpürge almadan önce çok araştırma yaptığımız doğru ama öyle süpürgeler var ki görür görmez "tam çeyizlik" deriz, siz hangi süpürgeyi görünce böyle dersiniz?

Elektrikli süpürge almadan önce çok araştırma yaptığımız doğru ama öyle süpürgeler var ki görür görmez "tam çeyizlik" deriz, siz hangi süpürgeyi görünce böyle dersiniz?

Elektrik süpürgesi alırken öncelikle fiyatına bakmamak gerekiyor gadası. Çünkü fiyat insanı yanıltır. Düşük fiyatlı ürün almak o an için cazip gelebilir. Ama ürünü kullanırken yaşanan sorunlar insanın canını çok sıkar. Bilindik markalar yerini kendini daha önce ispatlamış markanın ürünlerine bakmak daha akıllıca olur. Mesela Philips yıllardır tercih edilen bir markadır. Gerek televizyonu olsun, gerek elektrik süpürgesi olsun adının hakkını veriyor. Philips maraton elektrik süpürgesi hem kalitesi yönünden, hemde kullanımının verdiği rahatlık yönünden oldukça idealdir.
Genelde Philips'in bütün elektrikli süpürge modelleri için tam çeyizlik derim, hatta kablosuz elektrikli süpürge modelleri günümüzde en güzel çeyiz parçalarından...
Cevap
4Cevap
Kesinlikle el süpürgesi der geçerim. Odadan odaha sürükleme derdi de yok.
Bu soruya 98 yaşıma gelmeden ilgi gösteremiycem evlenmeyi düşünmüyorum çok meşgulüm 😃😃😃😃😃
Philips Aqua Trio 9000 mükemmel bir süpürge. Çeyiz için ideal. Tavsiye ederim.
Dyson aldım bence en iyisi
Sulu olmalı vivenso temizlik robotu
Philips maraton şu aralar en çok tavsiye edilen
Eski sevgilimin kalbi
Philipsin
Dyson
rowenta silence force turbo başlıklılar güzel
Ben satışını yapıyorum Philips maraton bence
Aura klinmax ihlasın
Dyson
Bilmem
Phılıps