Birçok çeşidi olan süpürgeler mevcut, uzun ömürlü, toz bırakmayan, kullanışlı elektrik süpürgesi istiyorum. Yeni evleneceklere fikir de olsun diye hangi elektrik süpürgesini önerirsiniz?
Elektrikli süpürge alırken dikkat etmemiz gereken en önemli özellik, motor gücü ve devrinin yüksek olmasıdır. Sessiz çalışması ve motor hacmi de önem arz eder. Bu konuda önereceğim marka kesinlikle Dyson kablosuz elektrikli süpürge serisidir. Kablolu ve kablosuz seçeneği bulunan dyson herkesin istediği özelliklere sahip bir çok ürününü bizlere sunmaktadır. Bu çeşitlerden biraz bahsetmek istiyorum.
Dyson V7 Motorhead kablosuz şajlı süpürge:
Dyson v7 ve v8 modellerininzarif tasarımı ve pratik kullanımıyla temizlik süresini kısaltıyor. Kobalt-Nikel ve alüminyum malzemeleriyle üretilen bataryası çok daha güçlü performansa sahip. Emiş gücü yüksek ve uzun süreli çalışmasına rağmen emiş gücünde azalma olmaz bu sayede tek şarj ile tüm evi temizlemek mümkün. Sert zeminlere zarar vermeyen nazik başlıklara sahip. Yerden tavana kadar tüm alanlarda kullanılabiliyor. Pratik ve kolay temizlik yapmak isteyenler için birebir.
Dyson v10 ve v11 modelleri sayesinde gözle görülmeyen en küçük tozları bile hayatınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Toz torbasız olduğu için, toz torbası doldu mu, değişmeli miyim? gibi sorunlarınız olmaz ve ekstra masrafta yaratmaz.
14 siklon teknolojisi sayesinde bakteri gibi unsurları hayatınızdan uzaklaştırır.
EV içerisindeki temizliği ve makinenin kendi temizliği ile beraber ve kullanımı son derece kolaydır.
Üzerinde yer alan LCD ekran sayesinde bakım ve performans hakkında size anlık bilgiler verir. 3 farklı temizleme moduna sahiptir.
1. Otomatik zemin türlerini algılayarak çalışma şeklini ve gücü en ideal şekilde ayarlar
2. Boost en yüksek güce çalışmasını sağlar
3. Eco mevcut enerjiyi daha tasarruflu
kullanarak tam şarjla 60 dakikaya kadar temizlik yapmanıza imkân tanır.
Dikey şekilde şarj edilir ve bu sayede dağınık bir görünüm sunmaz. sert yüzeylerde motor hızını otomatik olarak değiştirerek zemine uygun motor hızını ayarlar. Benim önerilerim bunlar, #Dyson Dünyanın tozununalır 😉
Selam. :) Yakın zamanda kuzenim çeyiz alışverişine başladı. O da güzel bir elektrikli süpürge arayışındaydı ve benim önerim ile Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge oldu. Henüz evlenmedi ama süpürgeyi denedi ve çok beğendi. Şimdi çevremdeki herekse öneriyoruz. Bu süpürgeyi neden bu kadar beğendiğimizi detayları ile anlatmak istiyorum.
Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge özellikleri nelerdir?
Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge tercih etmemin ilk sebebi kablosuz ve şarjlı bir süpürge olmasıydı. Şarjlı süpürgelerin en önemli özelliği şarjın uzun süreli dayanması ve sizi yarı yolda bırakmaması. Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge'nin 65 dakikalık kullanım süresi var. Tüm evi temizlemem için yetiyor da artıyor bile.
Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge
İkinci en beğendiğim özelliği süpürgenin manevra kabiliyeti. Her alanı rahatlıkla süpürmemi sağlıyor. 360 derece çekim gücü var. Bütün tozları yakalıyor. Ondan kaçmak mümkün değil. Ayrıca alçak mobilya altılarına kolayca giriyor. Koltuk ve yatak altlarını temizlemek artık eziyet olmaktan çıkacak.
Bazen göz görmeyince gönül katlanıyor ve tozlar gözümüzden kaçabiliyor. Ama Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge'nin led ışıkları var. Bu sayede tüm tozlar açığa çıkıyor ve hepsini yakalayabiliyorsunuz.
Ben evin her köşesindeki tozları süpürge ile temizliyorum. Özellikle duvar köşelerinde biriken tozları almak süpürgeyle kolay oluyor ama entegre yumuşak fırçanız varsa. Bu fırça ile tüm köşelerdeki tozlardan kurtulacaksınız.
Ayrıca Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge 2si1 arada. Borusunu çıkarılınca minik bir el süpürgesine dönüşüyor. Hem de bu çekim gücü ile bir el süpürgesine sahip olmak harika. Özellikle koltuk üstlerini temizlerken çok işime yarıyor.
Bir de özel turbo başlığı var. Tüm tüyleri ve saçları yapışan bölgelerden bile kolayca temizlemenizi sağlıyor. Evinizde patili bir dostunuz varsa dökülen tüylerini temizlemek turbo başlık ile daha kolay olacak.
Torbasız toz haznesinin kullanımı ise çok basit. Kapağını kolayca açıp tek hamlede çöpe dökebilirsiniz. Hijyeniktir, dökülme yapmaz.
Ev temizliğini ne kadar kolaylaştırırsak bizim için kardır. Evini kolayca pırıl pırıl yapmak isteyenler kesinlikle Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge kullanmalı. Eğer evlilik arifesindeyseniz hiç düşünmeden alın derim. Evinizin vazgeçilmezi olacak.
Ben şu an başka bir soruya yorum yapacakken, O sorunun görüşlerini okurken bu soruya atlıyor sayfa direkt.
Buraya atladığına dikkat etmeyen herkes yanlış yorum yapmış haliyle. Ben bu soruya gelmek istesem bu soruyu tıklarım. Soru altında Dyson shilleniyor diye buraya yönlendirmeleri çok saçma.
Bunu her marka için yapıyorlar, soru sahibinin de burda kabahati yok. Teknik bir sorun bu ve düzeltilmesi lazım. Ben önceki sorudaki görüşleri sayfayı kaydıra kaydıra okurken, oradaki görüşler bitmediği halde böyle reklamlı sorulara yönlendiriyorlar insanları.
Admini, moderatörü, teknik ekibi kim varsa buraya gelsin bu soruna çözüm bulsun. Nasıl olduğunu anlamadıysanız videosunu da çekip atarım.
Valla gadası artık devir diker ve şarjlı elektrik süpürgelerinin devri oldu. Özellikle Dyson'un dikey elektrik süpürgesi çok tercih ediliyor. Çünkü ; - Hızlı şarj ve uzun şarj ömrü - Çalışırken herhangi bir nesneye çarpınca kendini durdurma özelliği - 0,3 micron küçüklüğündeki tozları bile rahatça içine çekiyor olması - Hem ev ortamında hemde araba içinde kolaylıkla kullanım sağlaması - Patik ve kullanışlı olması Oldukça tercih ediliyor.
Sözleşmelerde tarafların falan tc no sahibi adı soyadı varsa unvanı ( doktor gibi ) ile başlayarak açık adres ile başlanır ve sozleşmenin konusu ve yeri belirtilir. Sonra da madde madde şartlar yazılır ve en sona " bu sözleşme şu kadar maddeden oluşup falan tarihte taraflarca imza altına alınmıştır. i Bir anlaşmazlık durumunda filan il mahkemeleri yetkili kılınmıştır. diye sonuna yazı ile tarih eklenir kapatılır. Bunun altına taraflar ve varsa şahit/ler ad soyad , altına tc , altına imza , varsa kaşe atar. Şahit de aynını yapar. Bunun renkli kopyası alınır ve kopya üzerine aslının aynıdır ve çift paraf atılır. Bitti...
Bunun dışındaki format geçersizdir, kira kontratı gibi dusun
Madem yeni evleneceksin biraz paraya kıy ve ömürlük bir makine al. Dyson. Ben olsam şimdi bir dakika beklemem. Hem portatif hem bir sürü aparatı var hem duvara monte ediyorsun hem evdeki tozları akarları % 99'a kadar yok ediyor.
o tiplerin sadece kari parasi ve youtube geliri oldugunumu saniyorsun... sosyal medyadaki kriptolar onlar... ama Turk milleti ne libya.. ne suriye ne de yemen yani bunu hala anlamiyorlar.. Turkiyedeki iktidarda gelir gider ama Turk devleti ve Turk milleti boyle parali siber tetikcilerle cozulecek sokaklari karisacak bir devlet degil..1 inci dunya savasinda kurulan cakma.. baskalarinin yazdigi kanunlari olan.. daha 250 yil once yazii kanunlari olan bu tipleri siber alana salanlar ya da sisi gibi.. kral selman gibi satilik itlerden olusan bir devlet degil Turkiye.. kendi devletini kendi savarasark kurmus Turk adiyla 15 asirlik ilk anasayasini orhun anitlarinda 12 asir once yazmis koklu bir medeniyettir... o yuzden fala takilma o siber cifitlara... yeni bir dunya kurulur Turk devleti her zaman haritadaki yerini alir...
Ağda yapiyorsan eğer kesin acıtarak hızlı aliyorsundur ondandir birde ağda yaptıktan sonra pudra sur veyada tuz ve limon karışımı Veyada kararma bolgeleri için beyazlatıcı kremler var onlara bak istersen
Ben yaklaşık 8 yıldır elden ring marka bir süpürge kullanıyorum. Gayet memnunum çok iyi çekiyor. Yalnızca eclipse moduna çektikten sonra sesten rahatsız olan havariler evimi bastı ve beni kurban ettiler.
Kara Harp Okulu'nu sadece oraya sevdalılar girer. Herkes kaldıramaz o okula. Eğer dediğim gibi değilse hiç bulaşma. İzmir Menteş Atış Tatbikat Alanını araştır anlarsın dediğimi. #Nomorementeş
Şeytan tüyü vardır belki bende kaç ay önce sordum bu kadar popüler olmasını gerektirecek noldu bilmem hani evleneli hani süpürgeyi alalı belki alacaklara tavsiye niteliği nde duruyordur
en azından önerim ile aynı olmuş. akıllıca seçim olmuş tebrik ederim süpürge ve halı yıkama makinasında mutlak fakiri tercih etmek gerek adamlar işi biliyor :)
Yönetim hala duzeltmemis anlaşılan ya da işlerine geliyor reklam ve kapitalizm e KS bile önem veriyor anlaşılan artık sosyal platformdan çok reklam platformu haline gelmiş 😀
Kızın teki nasılım sormustu cok iyi hatırlıyorum nolduysa kızın sorusu kaybolmuş burası acıldı ben de o an yazmıs bulundum eyisin diye xD daha öncede basıma geldi aynı şey