Alışveriş & Hediyeler Kızlar, gelin olurken ağlayacak mısınız? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gelin olduğunuzda ağlamak içinizden mi gelir, gelenektir ağlayayım mı dersiniz yoksa aman ne ağlayacağım artık geçti o iş diyenlerden misiniz? Önceden evlenmişlere de soralım, gelin olurken ağladınız mı? :) Kızlar, gelin olurken ağlayacak mısınız? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Hele o gün gelsin bir bakalım.Ama ben büyük ihtimal ağlarım annemi çok seviyorum ayrı kalmak beni üzer bir süre.🙏 1 0 Yorumla
Aynur010 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bunun icin evlenmek gerekiyor ve benimle kim evlenmek ister acaba😂 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Kim seninle neden evlenmek istemesin? Yorumla Aynur010 +1 yıl Kimse tahammul etmez beni😃 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Neden, neyin kötü mesela? :D Yorumla
nanamichandesu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Gelin, okurken ağlayacak mısınız diye anladım...🤦♀️ 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl :( senin okurken ağlamaya ihtiyacın var o zaman Yorumla
bitterçikulata Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl O an ki ruh haline bağlı bunun hesabı önceden yapılmaz😒 ben önceden ağlar içimi döker o ana bırakmam ağlamamı🤪 2 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Ne kına gecem de ne de evden gelinlikle çıkarken ağlamadım ama hafıza kaybı yaşadım algılamam kapandı gelin çıkarken olup bitenleri hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
Benimiklimim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bir süredir ailemden uzak yaşıyorum, evden ayrılmak gibi bir durumum olmayacak o yüzden. Sanmıyorum, babam ağlamazsa ağlamam 😒 1 0 Yorumla
süslü_şirinn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Buna insan kendisi karar veremez ki. O an ki duygulara hislere bağlı 2 0 Yorumla
Mrsparamedic Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben sırıtırım herhalde millet de arkadamdan der amma hevesliymis falan😂 1 0 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sanmıyorum en mutlu günümde ağlamak istemem açıkçası 1 0 Yorumla
iremmsude Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Annemin bir lafı var ağlayacaksın niye evleniyorsun 😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilmem birini sevmiyorum evlilik cok yuksekde benim için yani düşünmedim hiç 1 0 Yorumla
Beyzaa0012 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hayır arkama bakmadan koşa koşa gidicem 2 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Koşa koşa gitt :D Yorumla
Sindirelladiyiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl O an yapılan bir hareket bile ağlatır hem psikolojiye hem aileye bağlı bence ailem kötüyse neden ağlıym dimi 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gelin olursam yüzde 99 ağlarım sen ağlıcak mısın 1 9 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Gelin olsaydım ağlardım da damat olarak hiç ağlamam sanırım yok :D Yorumla aloneenolaa +1 yıl Niye damatlar ağlayamıyo mu, belki gelinin güzelliğinden duygusala bağlıcaksın Yorumla 8matador1180 +1 yıl öyle bir gelin alacağımı düşünmemekteyim sf Yorumla aloneenolaa +1 yıl Çok yanlış bi cümle 😂 güzellik göreceli belki gelin hanım çirkin ama sana güzel görünecek Yorumla 8matador1180 +1 yıl Tamam onu anlayabiliyorum ancak öyle ağlayabileceğim güzellikte birini seveceğimi sanmıyorum dyelim o halde :) Yorumla aloneenolaa +1 yıl Kurtarmadı bu, niye seveceğini düşünmüyorsun Yorumla 8matador1180 +1 yıl Şu an içimde bir insanı o kadar çok sevmek yok çünkü belki ileri de olabilir, bu düşüncem değişir değişmez değil :) Yorumla aloneenolaa +1 yıl Şu an bir miktar kurtardı :) Yorumla 8matador1180 +1 yıl E iyi yaptık o zman :D Yorumla
sadist_sereyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yoo müzik açar oynarım 1 5 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Hangi şarkıyla oynayacaksın link at da dinleyelim Yorumla sadist_sereyyy +1 yıl https://youtu.be/G6E3xEy8aMQ Yorumla sadist_sereyyy +1 yıl Buyur Yorumla 8matador1180 +1 yıl Teşekkür ederim bununla iyi oynanır kafkas gardaşım benim :D Yorumla sadist_sereyyy +1 yıl Rica ederim : ) Yorumla
güzgünü_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Babamdan ayrılırken helak olana kadar ağlayabilirim 1 0 Yorumla
miayn_menk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ağlarım çünkü zorlnmışımdır eğer oluyorsam 1 0 Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ağlamam yahu herkes gelin oluyor ne var 1 0 Yorumla
SudeAmaAnonimOlan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gelin falan olunmaz bu devirde salak değiliz 1 0 Yorumla
neisimalacam Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl özgürce sevişmek için ağlanır mı 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Mutluluktan ağlarsın? Yorumla neisimalacam +1 yıl yok be ağlamam 😂 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hele o gün gelsin bir bakalım.
Ama ben büyük ihtimal ağlarım annemi çok seviyorum ayrı kalmak beni üzer bir süre.🙏
Bunun icin evlenmek gerekiyor ve benimle kim evlenmek ister acaba😂
Kim seninle neden evlenmek istemesin?
Kimse tahammul etmez beni😃
Neden, neyin kötü mesela? :D
Gelin, okurken ağlayacak mısınız diye anladım...🤦♀️
:( senin okurken ağlamaya ihtiyacın var o zaman
O an ki ruh haline bağlı bunun hesabı önceden yapılmaz😒 ben önceden ağlar içimi döker o ana bırakmam ağlamamı🤪
Ne kına gecem de ne de evden gelinlikle çıkarken ağlamadım ama hafıza kaybı yaşadım algılamam kapandı gelin çıkarken olup bitenleri hatırlamıyorum
Bir süredir ailemden uzak yaşıyorum, evden ayrılmak gibi bir durumum olmayacak o yüzden. Sanmıyorum, babam ağlamazsa ağlamam 😒
Buna insan kendisi karar veremez ki. O an ki duygulara hislere bağlı
Ben sırıtırım herhalde millet de arkadamdan der amma hevesliymis falan😂
Sanmıyorum en mutlu günümde ağlamak istemem açıkçası
Annemin bir lafı var ağlayacaksın niye evleniyorsun 😂😂
Bilmem birini sevmiyorum evlilik cok yuksekde benim için yani düşünmedim hiç
Hayır arkama bakmadan koşa koşa gidicem
Koşa koşa gitt :D
O an yapılan bir hareket bile ağlatır hem psikolojiye hem aileye bağlı bence ailem kötüyse neden ağlıym dimi
Gelin olursam yüzde 99 ağlarım sen ağlıcak mısın
Gelin olsaydım ağlardım da damat olarak hiç ağlamam sanırım yok :D
Niye damatlar ağlayamıyo mu, belki gelinin güzelliğinden duygusala bağlıcaksın
öyle bir gelin alacağımı düşünmemekteyim sf
Çok yanlış bi cümle 😂 güzellik göreceli belki gelin hanım çirkin ama sana güzel görünecek
Tamam onu anlayabiliyorum ancak öyle ağlayabileceğim güzellikte birini seveceğimi sanmıyorum dyelim o halde :)
Kurtarmadı bu, niye seveceğini düşünmüyorsun
Şu an içimde bir insanı o kadar çok sevmek yok çünkü belki ileri de olabilir, bu düşüncem değişir değişmez değil :)
Şu an bir miktar kurtardı :)
E iyi yaptık o zman :D
Yoo müzik açar oynarım
Hangi şarkıyla oynayacaksın link at da dinleyelim
https://youtu.be/G6E3xEy8aMQ
Buyur
Teşekkür ederim bununla iyi oynanır kafkas gardaşım benim :D
Rica ederim : )
Babamdan ayrılırken helak olana kadar ağlayabilirim
Ağlarım çünkü zorlnmışımdır eğer oluyorsam
Bakalım o zamanı görecem mi?
Hayır zil takıp oynayacam