Koku bıraktığı duruşundan belli oluyor o yüzden hemen müdahale ediyorum ama görmediğim zaman yatağa çarşafa işemiş ve iki defa yıkadım hâlâ koku geçmedi napcam
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Koku bıraktığı duruşundan belli oluyor o yüzden hemen müdahale ediyorum ama görmediğim zaman yatağa çarşafa işemiş ve iki defa yıkadım hâlâ koku geçmedi napcam
Cevap
2Cevap
başka şansin yok yatak odasinin kapisini kapatacaksin giremeyecek. Benimde kedim var belli dönemlerde iz birakmaya çalışıyor ama o dönemlerinde balkonda tutuyorum onu kapali zaten oda gibi o rahat ben rahat
Ne kadar sürüyordu peki koku bırakması
10/15 bazen, kızgınlık dönemi işte, kısırlaştırırsan biter, ben yapmadim.
Benim kedim kızgınlıktan hiç çıkmıyorki napcam bilmiyorum en sonunda kısırlaştırıcam yani de o zamana kadar nasıl engel olmam işaretlemesine
Engeli yok canim, ne yaptiysam olmadi kedim 7 yaşinda düşün,7 yildir uğraşıyorum, tek çarem o dönemden çikana kadar balkonda tutmak, sonuçta fayans yikamak daha kolay ne yapayim
Hım benimki 1 yaşında nasıl dayandın 7 yıl bende balkona mı koysam acaba ama soğuk diye içim el vermiyor
Seviyorum aşkim benim, ne yapayim atsan atamazsin satsan satamazsin evlat 😀Banyo tuvaletden ayrimi? banyoyada koyabilirsin. Benim balkon camli kapali.
Evet ayrı tuvaletten
E kapatsana oraya nolucak yemeğini suyunu kumunu birak, gün içinde gir oyna vakit ayir, böyle yaşamak olmaz ki ama, üstelik o koku varya beyin çatlatiyor normal çiş olmadığı için
Evet gerçekten normal çiş gibi değil aşırı kötü işim dolayısıyla kısırlaştıramıyorum mecbur ara tatili beklicem o zamana kadarda idare edicem sabahları yapıyor niyeyse inşallah bir iki güne biter
Sana öyle geliyor sabah falan yapmiyor kim bilir görmediğin nerelere yapiyor küçük küçük damla damla iz birakiyor, yemin ediyorum zülm çektim zülm çözene kadar 🫠🫠
Geçmiş olsun çok zor çıkar bizim kedi eve başkası gelimce yapıyordu ve koltuk yokamacı çağırmıştık. Bizim silmemizle geçmemişti
Koltukta zor çıkıyor evet o yüzden oturma odasına sokmuyorum
Çamaşır makinesinde en yüksek dereceye at deterjanla beraber sirke de koy yumuşatıcıyı da fazla koy
Bir tanesine hemen anında yıkayınca o çıktı ama evde yokken yapmış 1 gün kaldı öyle ve o hala kokuyor
Knk at gitsin ya
Çarşafı
Mecbur atcam da ne kadar sürer bu koku bırakma olayı
Onu bilmiyorum yerinde olsam o çarşafı onun yattığı yere koyarim bir süre zaten batirmis skdksk
Oradan başka yere yapmıyor üç defa yaptı sürekli o çarşafa yapıyor öyle bırakıncada çok kötü kokuyor ya
yatağın içine işlemiş olabilir o koku belki
İşte evde hayvan bu yüzden olmaz
salma zamanı gelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kedi idrarında bulunan ürik asit normal deterjanlarla maalesef çözünmez ve koku kalır. Lekeli bölgeyi enzimatik temizleyicilerle veya sirke carbonat ikilisiyle temizlemelisin. Bu durum stres veya idrar yolu enfeksiyonu habercisi olabilir. Tahlil için mutlaka bir meslektaşıma danışmalısın. Benim minişler de bazen stresten yapabiliyor. Peki kum kabının yerini son zamanlarda değiştirdin mi? 🐾🩺✨
Yok kızgınlıkta kedim de ne zmn biter ya bu koku bırakmaları
Ah o kızgınlık dönemi yok mu! Kısırlaştırmadıysan bu koku bırakmalar ne yazık ki bitmez fıstık, hormonal bir durum çünkü. En kısa sürede operasyon şart! 🐾🩺