Kedim poposunu temizlemiyor?

Merhaba, ben bir kedi sahiplendim şu an da 2 aylık sahiplendirme sitesinden iletişime geçtik adamla her şey çok güzel bize alırken 2 aylık olduğunu söyledi sonra veterinere falan götürdük işlemleri yapıldı bir kaç gün normaldi ama şu an da çok sıkıntı çıkarıyor tuvaletindeki dışkıyı dışarıya çıkarıp oynuyor, kakasını temizlemiyor bu gün bir baktım kakası poposunda duruyor hemen bir şekilde temizledim ama ortalık battı poposunu temizlemiyor araştırdım 1 2 kere silince kendisi alışıp temizliyormuş ama hala aynı hiç bir zaman temizlemiyor ve öyle böyle yaramazlık değil çok haraketli kesinlikle yetişemiyorum akşamları miyavlıyor kalkıp onu uyutuyoruz en büyük sorun poposunu temizlememesi ve duyduğuma göre by tür haraketleri genellikle annesinden yeni ayrılmış kediler sergiliyormuş yatağını itip yalıyor anneyi emme haraketi yapıyor ve biz sonradan anladık ben adama doğum tarihini sorduğumda 2 eylül demişti ve hesaplayınca 1.5 aylık daha ve annesini emmeyi bıraktı mı bilmiyoruz çok karşıyım annesinden ayırmaya ne yapmalıyım bilmiyorum bunu nasıl engellerim bir bakıyorum kakası parça parça dökülüyor yere cidden çok yoruldum aşırı haraketli bir kedi
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar ben size fikrinizi sormuyorum eğer bir çözüm öneriniz varsa yazar mısınız
Kedim poposunu temizlemiyor?