Geçen yıl aralıktı ama unutamıyorum kızımı eski hayatıma dönemiyorum offfffffff yaa hiç bir cümle kelime acımı dindirmiyo
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen yıl aralıktı ama unutamıyorum kızımı eski hayatıma dönemiyorum offfffffff yaa hiç bir cümle kelime acımı dindirmiyo
Cevap
7Cevap
tavşanım vardı önceden kaybettiğimde uzun bi süre unutamadım
Hadiya kaç yıl oldu
küçükkendi ya şimdi balıklarım var
Çok geçmiş olsun aynı duyguları yaşıyoruz bende zor atlattım ama eminim ki bir yerlerde senin duacın
Ne zaman oldu kedimi
Umarım teşekkür ederim
Hamster ve kedimi zor degilmi ikisi ne zaman süre sonra aldin
Kime bırakıyorsunuz ne zaman süre sonra aldınız petshoptanmi sahiplendinizmi
bizimde var yavru kedi kisirlastirsaydin keşke kaç tane varmış yavru kedi baktilarmi
Aslında ben tavşandan bahsetmiştim ama yeri gelmişken kesiyi de söyleyeyim. Safiş bu sene iki kerw doğum yaptı birinde 4 yavru siğerinde 5 yavru doğurdu. 5 yavrudan 4 ü öldü ama 1 i yaşıyor şu anlık. Diğer kedimizde erkek o idrarla koku bırakıyordu küçükken kısırlaştırsık şişko bir şey oldu
Benim kedi böbrek yetmezliğinden öldü baya vardı kilosu kisirlastirilan kedilerin ortak problemi tavşan nasıl hamile bir sekilde mi aldın nasıl oldu hamilelik
Diğer 4 yavruya noldu kedilerin
Olur
Geçmiş olsun, zor bir durum. İstersen yeni bir dost-kedi sahiplen.
Sen dert görmemişsin bu ne saçmalık
Saanane git basimdan
Allah akıl fikir versin başın sağolsun
Kadın profili koymuşsun erkek hesabı sanada akıl fikir diliyorum teşekkür ederim sagol
Ne kadını ne erkeği bunun soru ile ilgisi ne?
Erkek hesabı açmışsın kadın figürlü profilin var KS sitesinin yani buna üşenmedin mi veya ne amaçla böyle bişey yaptın ayrıca dert yaristirmak çok saçma
Orada bir ironi var bacım ben sana bunu dert eden etek giysin camdan atlasın demedim daha büyük dertler var hayatta kendine hatırlat toparlan dedim
Şimdi diyorum ama bunu dert eden etek giysin
Onu unutmayarak benimde bi kedim vardı üf ya
Öldümü
Kaç yasindaydi cokmu hareketliydi bazıları kaciyor
Atlatılamaz küçük fıstık
Neden sen atlatamadinmi
Başınız sağ olsun
Kedi mi
evet kedi
Adı neydi
Mia
Öldü mü kayboldu mu
Öldü kayıp değil
Üzücü unutamıyor musjn hiç
Hiç unutamıyorum çok zekidi gel diyordum peşimden geliyordu hep beni annesi sanıyordu
Unutulmaz ki hayatinin herşeyi oluyor bir anda
Sevhilinle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Onlar sadece birer hayvan değil evladımız can yoldaşımız oluyorlar. Bıraktıkları boşluk derin ama canının acıması ona verdiğin o kocaman sevgiden geliyor. Kendine zaman tanı hislerini bastırma olur mu? Ben de Balköpüğü'nü kaybetme korkusunu bile düşündükçe kötü oluyorum. Şu an melek oldu ve seni sevgiyle izliyor. Kızının en çok sevdiği huyu neydi bana anlatmak ister misin? 🐾🩺✨