Geçmiş olsun çok.
Şunların ömrünün insanlardan daha az olması çok sinir bozucu halbuki asıl yaşamayı hak eden onlar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 19 gü
6 Mayıs 1996 yaklaşık 30 yıl olmuş evet o zaman ben Isparta yalvactaydim kuşum ölmemişti fakat kaçmıştı fakat hala fotoğrafları durur sanki benim gözümde hiç ölmedi hala yaşıyor gibi merak etme unutamiyacaksin başkada kuş beslemeyeceksin zaten sanırım kaplumbağa almak lazım nede olsa 200 300 sene yaşıyorlar o bizi gomsun 😔
12 Yorumla- 13 gü
Eig için teşekkür ederim ölmüş olduğunu kesin olsada bence bu şekilde olması daha güzel çünkü hala yaşıyor hissiyle kendini kandirmak daha doğrusu bir gün ben öldüğünde belki mezar taşına konar inan işin şakası fakat gerçek olan bir şey var unutamayacaksin gerçekten onunla geçen zamanlarini ozleyeceksin bir arkadaşın dostun olmuş gibi bir duygu yaşadığına eminim sen yinede hatıralarında yaşat fotoğraflarda zaten yaşayacak hiç ölmeyecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
u
18 güBaşın sağolsun, ilk evcil hayvanım olan ve 6 yıl bana arkadaşlık etmiş kedim Nazik öldüğünde yıkıma uğradım. Halen rüyalarıma girer. başın sağolsun tekrardan
10 Yorumla- 18 gü
Zamanla acın hafifliyor ama asla unutmuyorsun. 5 yıldr bize huzur veren Oğlm Marsımı (kedi) kaybettim. Günlerce ağladım. Evimden sanki bir insan çıkmış gibi acısı oldu. 10 ay oldu. Doğum gününden bir gün önce gitti😔. Minderi eşyaları hala duruyor kaldrdım artık. Bir süre asla kaldıramadım mama kapları minderi hep durdu. Minderine sarılp uyudum. Öldüğündede son defa çok sevdiği minderine yatırdım öyle gömdüm. Karşımızda bahçe var oraya koyduk güzel oğlumu. Penceremden görebiliyorum , günlerce perde açık kaldı ona Baktm her gece. Uzun oldu ama ne yaşadığımı sadece Allah bilir. Bu canları sevmeyen bilemez. O gittikten sonra evim boş kaldı.
10 Yorumla - 10 gü
Tam net olarak hatırlamıyorum ama bundan 5 yıl önce falan bir muhabbet kuşum vardı. Birkaç yıl sonra kaçmıştı. Günlerce kendime gelememiştim. Hiçbirinin bir diğerinin yerini tutmayacağını bilsem de daha sonra iki tane daha kuş sahiplendim. Onlar da öldü. Tabii yine günlerce kendime gelemedim ve hala aklıma geldikçe kahroluyorum. Şu an bir sultan papağanım var. Gerçekten çok zor ve acı verici. Başın sağ olsun. Zaman birçok şeyin ilacı. Unutulmasa da acı hafifliyor. Gittiği yerde çok mutludur umarım. Allah bu acıya direnme gücü versin 🤍
12 Yorumla- 10 gü
Amin çok teşekkür ederim. Sizden de Allah razı olsuun 🤍
- 20 gü
Onun için biçilmiş ömür bu kadardı. Bir muhabbet kuşu için çok iyi bir süre. Bu kuşlar, dışarı ortamda yaşamaya muktedir olmadıklarından sen evinde onun yemeğini, suyunu verip bakımlarını üstlendin. Dile gelse sana her gün teşekkür ederdi. Ama buraya kadar, onun da ömrü bu kadar.
Şimdi onu al ve ona yakışır şekilde defnet.
Her can ölümü tadacaktır, sonunda bize döndürüleceksiniz. (Ankebut 57)
40 Yorumla - 20 gü
6 yıllık kuşumu kaybettik 3 gün yemek pişmedi kimse bişey yiyemedi gerçekten cenaze çıkmış gibiydi 😞 1 hafta geçince kabullendik öldüğünü o ana kadar sanki bi yere saklanmış çıkacak gibi geliyodu. Unutamıyosun zamanla kabulleniyosun. Şimdi başka kuş var ama onun yerini asla tutmuyor
10 Yorumla Çok üzüldüm başınız sağ olsun 🥺 atlatılmıyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Oğlumu kaybedeli 5 yıl oldu hala fotoğraflarına bakıp ağlarım. Onun adında bir film çıkmış adı dışında hiç alakası yok, duygusal bir film de değil ama elimde olmadan ağlıyorum.
10 Yorumla- 20 gü
Başın sağolsun. Arkasından mutsuz olup ağlaman normal. Bunu bol bol yap ama uzun tutma derim. Hayattayken ona yeteri kadar kol kanat gerip ona bakmışsın ve üstüne düşüeni yapmıssın. Bİr bilinci olsa ve ardından senin böyle davrandığını bilse o da bunu istemezdi eminim. Umarım yakın zamanda toparlarsın.
10 Yorumla - 16 gü
@Boavistaa üyenin sorusunda etiket yapmasıyla geldim.
Evlat kaybetmiş gibi oluyor acısı, sabırlar dilerim
14 Yorumla- 16 gü
@Boavistaa sözümü tutarım dk
- 20 gü
Ben de ağustosta renkleri aynı olan 15 senelik muhabbet kuşumu kaybettim. Seni iyi anlıyorum hele bir de elinde aniden kaskatı kesilerek öldüyse daha büyük bir acı yaşayabilirsin. Benim babam çok ağladı mesela. Umarım iyi olursun Başın sağ olsun.
10 Yorumla Canım sakin ol yeni bir hayvana yuva olmak istemez misin?
O seninle çok mutlu oldu12 Yorumla- 18 gü
Cidden zor bu arada bizim de limon vardı balkondan uçup gitti günlerce gelsin diye bekledim dönmemişti hala bir umut gelmesini bekliyorum ( gelmeyecek biliyorum da ). Geçmiş olsun unutulmuyor
10 Yorumla Canım kıyamam sana ya , insan beyni sadece tek bir şeye odaklanabilir , kendini çok meşgul et , emin ol rahatlayacaksin, bu arada en guzel ilaç "zaman"dır. şu an kendini boşlukta hissediyorsun , o hissi çok iyi bilirim , ama birkaç haftaya kadar o his büyük ölçüde ortadan kalkacak, umarim hep mutlu olursun😊 ...
10 Yorumla- 20 gü
Başın sağolsun benimde ölmüştü bizde 2 yıl kalmıştı çok kötü bişey gerçekten biz yerini tutamasada yeni bitane almıştık ama siz istemiyorsanız tabiki almayın bi süre en azından
10 Yorumla - 20 gü
Benim kedim de 20 yaşında vefat etti. Birlikte büyümüştük resmen. Ama alışıyorsun merak etme. Sonuçta sayemizde sevildikleri, güzel ve rahat bir hayat yaşıyorlar.
10 Yorumla m
20 güBenimde vardı böyle bir kuşum çimen o da beş yıl yaşayıp öldü başın sağolsun ama şöyle düşün normalde ona biçilmiş ömürden daha fazlasını bile yaşamış yani sen onu çok iyi bakmışsın
10 Yorumla- 20 gü
Benim de 6 ay önce kuşum öldü kafam yerinde değildi hayat durmuştu hep ağlıyordum hiç biseye odaklanamiyordum bundan sonra yaşayamam diye düşünüyordum onunla dinlediğimiz müzikleri duyunca ağlıyordum üstelik sınavlarım vardı uzun bir süre böyle geçti sonra farkettim ki unutmuyorum alışıyorum yavaş yavaş alışıyorsun onun fotoğrafını gördüğünde gülüp güzel anıları hatırladığın gün gerçekten alıştığını anliyorsun
11 Yorumla- 20 gü
Üstelik ben kuşuma sadece 3 ay baktım bu kadar alıştım senin halini düşünemiyorum geçmiş olsun
Ona kısa ömründe güzel günler yaşattiysan ne mutlu sana.
Kendine yeni yavru bir kuş alıp eğitebilirsin. Yerini tutmuyor ama zamanla sevgini ona veriyorsun.10 Yorumla- 20 gü
Teselli Olması için değil ama çileğim maşallah güzel yıllar geçirdiniz onunla ömrü o kadarmış ev ortamında aşağı yukarı 8 10 yıl yaşarlarmış. Başın sağ olsun. Güzel günlerinizi anarak hatırla.
10 Yorumla s
19 güÇok üzüldüm basın sağolsun benimde var aynı renkten kereta hastalandı ilaçlar getirdim iyi oldu ama üzüldüm çok masum bunlar
10 Yorumla- 20 gü
O artık hep sizinle, başınız sağolsun. Bu konuda aklıma gelen tek teselli cümlesi yok. O artık bedensiz ama ruhu her zaman her yerde sizinle.
10 Yorumla - 20 gü
Üzücü bir durum. Başın sağolsun. Benimde kuşum ölmüştü. 3 gün evde tuttum. Kıyamadım. En sonda götürüp gömdüm.
10 Yorumla - 20 gü
Benimki de öldü 4 yıl kadar beraberdik albüm yaptım ona şimdi onu ve kavanozda biriktirdiğim tüylerini saklıyorum onu çok seviyorum.
10 Yorumla - 20 gü
Gününü bile saymışsın ya 🥲 çok üzücü:(( gecmis olsun. Bizim de birkaç tanesi hep kaçtı bizden elimizde ölmedi
10 Yorumla - 20 gü
42 yıl hayatı paylaştığım insanı toprağa verdim alışırsın bir şekilde alışıyorsun
20 Yorumla Yaa o kadar çok seviyordun başın sağolsun bebeğim. Baş sağlığı için arayacam seni 🥲
20 Yorumla- 10 gü
Yapma be kuş acısı hemen geçmiyor 2 yıl dayanman lazım
10 Yorumla Öldüğüne üzülme iyi bir hayat yaşadığı için sevin sonuçta hayatta kimse ölümsüz değil.
10 Yorumla- 19 gü
Kıyamam ya 7 yıl hiç kolay değil çilek. Başın sağ olsun 🙁 🥺🥺
10 Yorumla - 20 gü
Muhabbet kuşum Ölmüştü sonra agladm yaş tuttm ama ölmeden önce felç olmuştu bu daha kötü
10 Yorumla Üzdün beni evet evcil hayvan kaybı çok ama yeni bir canada kucak aça bilirsin
10 Yorumla- 20 gü
O senden razıysa Allahta razıdır canını sıkma her gelen bir gün gider
10 Yorumla O geçirdiğiniz güzel günleri hatırla, artık cennet kuşu oldu. Başın sağolsun.
10 YorumlaZor bir durum önceden 2 defa yaşadım. Zamanla unutuluyor ama bayağı zaman gerekiyor. Onun dışında Bu aralar bayağı üzgün olabilirsin haliyle. Zamana bırak ve kendine her canlı gibi onun da bu dünyadan gocecegini hatirlat.
10 Yorumla- 14 gü
Gününe kadar saydınmı ilginç başın sağolsun bu arada
11 Yorumla Gülüm benim o en güzel yere gitti sevinmelisin aslında
Sana bir tane benden hediye almamı ister misin10 YorumlaBu duyguyu yaşamayan kimse bilemez, kedim 10 yasına gircek ve bir gün benden ayrılacağını bilmek beni çok üzüyor. Sabır diliyorum❤️
10 Yorumla- 19 gü
benim de kulum uçup gitmişti çok uzulmustum allah rahmet eylesij
10 Yorumla Yaaa koyma bunu bakınca kötü oldum geçmiş olsun kucucuk bebek 🥺🥺
10 Yorumla- 20 gü
Başınız sağ olsun, bağlandığın bir şeyi bırakmak hep zordur. Geçmiş olsun
10 Yorumla Sırf alışmamak için eve kedi almıyorum kolay atlatamam o travmayı
10 Yorumla7 yıl iyi yaşamış zaten ömürleri 5 yıl
bir şey olmaz çöpe at yenisini al
04 Yorumla- 11 gü
Başın sağ olsun
10 Yorumla u
18 güBaşın sağ olsun 😿.