Ya bayağı uzaktaydı başka insanlar da varken bana miyavlayarak geldi hiçbir şey yapamadım sevemedim bile elim doluydu ya Allah gönderdiyse hiçbir şey yapamadım ya
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya bayağı uzaktaydı başka insanlar da varken bana miyavlayarak geldi hiçbir şey yapamadım sevemedim bile elim doluydu ya Allah gönderdiyse hiçbir şey yapamadım ya
Cevap
7Cevap
Kediler illa ki bir yerden nasibini buluyor ama sevmeniz biraz ilgi göstermeniz bence daha önemli benim de böyle aklım kaldığı zaman muhakkak geri dönüyorum o kediyi bulup mama veriyorum yoksa vicdan azabı çekiyor ruhum
Şu an ruhum vicdan azabı çekiyor akşam saatiydi ailem bekliyordu sevemedim
Şimdi hastaneye gidiyorum mama alıp tutacağım çantamda ya çok mahcup hissettiriyor gajahdjajd
O oluyor bana da geliyor kediden ozur diliyorum elimde sana verecek birseyim yok diye severek ozur diledigim oluyor bazen de cantama bir iki ufak paket atip denk gelirse diye de verdigim oluyor
Yapacak bir şey yok önemli olan senin niyetin kediye yiyecek verememis olabilirsin ama içinden geçmesi önemli olan
Bazı durumlarda niyet yapmaktan daha önemlidir.
Fazla kafana takma vermek istemiş olman bile sevaptır.
Merak etme sen vermesen başka biri mutlaka veriyo şehir ortamında :D Sen yengeç burcu musun :D
Yok akşamdı ya sonra kimi bulsun ki saat zaten 9du
Yav açlıktan ölmez onlar şehirde kolay kolay. koku alma duyuları köpeklerden beter merak etme yiyeceğin kokusunu çok uzaktan da alıyolar. Burcun ne
Sırnaşmak istemiştir sana enerjini hissetmiştir ondan gelmiştir. dişi kediyse zaten çogu sırnaşık ilgi hastası oluyo benim de 6-7 dişi kedim var tepemden inmiyolar
Allah senin hiçbir şey yapamayacağını bilmiyor mu denk gelmiştir bu başının çaresine bakar
Düşünmen yeter kiminin parsı kiminin duası
Ama onun yemeğe ihtiyacı vardı ya
Hayır çantamda mama oluncada gelmiyorlar
O kedilere borçluyuz ama onlar sayesinde şehitlerimiz fare kaynamiyor batılılar gibi
Eger Allah gonderdiyse mukafati baskadir
Ya besleyemedim ama kötü hissediyorum
benim yanima. kac. kere gelir sanki ozellikle benden bildigin istiyo. açım. diyor biliyosun aclik cok. kotudur ac kalan insan anlar ben hayvana hemen gider bakkaldan aliyorum karni doysun diye hayvan sanki bir dua ediyo inanki yani seviniyo sen yaninda bulundur cok isine yarar
Gerçekten Allâh'ın ism-i çok etkiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hissetmen senin ne kadar kocaman ve hassas bir kalbin olduğunu gösteriyor, kendini sakın suçlama. O an imkanın yokmuş ama ona gösterdiğin o mahcup sevgi bile çok kıymetli. Bazen sadece durup iki tatlı söz söylemek ya da başını okşamak bile onlara çok iyi geliyor. Bir dahaki sefere cebinde minik bir kedi ödül maması taşımaya ne dersin? 🐾✨