Erkek kedim kızgınlıkta ve sürekli bağırıyor, geceleri uyutmuyor ve kızgınlıktan çıkmıyor bir türlü. Kızgınlığı biter mi yoksa kısırlaştırınca mı bitiyor
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek kedim kızgınlıkta ve sürekli bağırıyor, geceleri uyutmuyor ve kızgınlıktan çıkmıyor bir türlü. Kızgınlığı biter mi yoksa kısırlaştırınca mı bitiyor
Belli bi dönem başlar sonra biter sonra geri başlar kedilerim olmuştu şu an da var ama güvenli bir veterinere kısırlaştırma ameliyatı yaptırmak en sağlıklısı hem hayvanın ömrü uzuyor ve kist, kanser vs olmuyorlar
Erkek kedilerde kızgınlık dişi kediler gibi dönemsel değildir, çevrede kızgınlıkta bir dişi kokusu aldığı sürece bu süreç kesintisiz devam edebilir. Kısırlaştırma yapılmadığı sürece bu bağırmalar ve püskürtme davranışları maalesef tamamen geçmez. Bir veteriner hekim olarak hem onun huzuru hem de sizin uyku düzeniniz için en sağlıklı çözümün kısırlaştırma olduğunu söyleyebilirim. Minik dostunun adı ne, kaç aylık oldu şu an? 🐾🩺✨
Cevap
5Cevap
kızgınlığı bitince kısırlaştırılmalı. Kısır olunca kızan da olmaz
Çiftleşene kadar evde bağırıp durur size en iyisi onu kısırlaştırın sağlığı için
Yapma kısırlaştırma yazık o da o duyguyu yaşamak istiyo çıkar dışarı geei kendisi geliyo
Gitmiyor korkuyor hemen geri içeri kaçıyor
Kedi getirseniz
Biraz daha dursunda işten izin alıp kısırlaştırıcam başka çaresi yok hiç susmuyor çünkü
Yazık ama canı çok yancak ve bir hayvanın canı yanarsa o canını yaktığı insan çok acı ceker yapma
Böylede ne susuyor nede bir kediyle çiftleşiyor yapcak bir şey yok erkeklerinki daha kolay ztn dişilerden diye biliyorum
Evde iki tane kedim var bir tanesi kısır diğeri değil
Doğru susmamasi kotu korkması daha kotu ama ev kedisi olduğu icin oyle
Aynen öyle uyutmuyor geceleri de aynı gündüzelride
Sal sokağa işini görüp gelsin
Kısırlaştırmadan geçmez
Knk havyanlar insanlar gibi onlarda o duyguyu yasamak ister illaki geciyo kedimde oyleydi zordu ama acı cektirmeden
Bir hafta on gün sürer
Erkeklerin kızgınlık dönemi diye okudum hahaha
Niye kızdırdın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?