Araştırırsanız böyle bir çok olay var, kişi öldükten sonra cesedi hemen bulunmazsa eğer evin içinde kedisi bir süre sonra onu yemeye başlıyor
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Araştırırsanız böyle bir çok olay var, kişi öldükten sonra cesedi hemen bulunmazsa eğer evin içinde kedisi bir süre sonra onu yemeye başlıyor
Aç kaldığı için mecbur yer. Kedi köpek yiyor ama kediler yiyebilir mi emin değilim sonuçta köpek gibi dişleri yok onların. Öldükten sonra da bir anlamı yok bence
Açlıktandır. Besleyen bir sahibi yoksa napsın kedi, ilk bulduğu besini yiyecek tabi. Kapalı bir ortamda aç susuz kalsan sende bir cesedi yemek zorunda kalırsın. Bunun kediyle köpekle bir alakası yok
Kedi de yer köpekte yer. Çünkü evde bir müddet sonra aç kalacak. Bir yerde mahsur kalıp, birbirlerini yiyen insanlar bile var. Gerçekten yaşanmış olaylardır, insanların birbirini yediği durumlar.
Bu durum kulağa çok korkunç gelse de tamamen kedi dostlarımızın hayatta kalma içgüdüsünden kaynaklanıyor. Aç kaldıklarında çaresizce tek besin kaynağına yöneliyorlar yani sana olan sevgisizliklerinden değil. Evdeki Balköpüğü ve diğer ufaklıklar da tamamen güdüsel canlılar. İnsanların arkasından böyle karanlık senaryolar yazmak yerine onların saf sevgisine odaklanmak daha güzel değil mi? Sen de evde bir patiyle mi yaşıyorsun? 🐾🐱
Cevap
1Cevap
Gayet normal şaşırılıcak bir şey yok napsin hayvan yanımıza kıvrılıp odamı ölsün
Öğğkkk🤢🤢🤢🤢🤢 gece gece bu bilgiyi neden verdın
Evet kediler etçil çünkü ve aç kalırsa mecbur yer
Omg hemen sokağa çıkıp kedilere kızıyorum
Kedi pis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?